i bosa i obnažena

Ona ima 140 kilograma i BESKRAJNO samopouzdanje: Lizo kao od majke rođena na rođendanu Kardi Bi

0

Popularna pevačica ovih dana je privukla pažnju američkih medija nesvakidašnjim modnim odabirom za rođendansku žurku svoje prijateljice i koleginice

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lizo i Kardi Bi nedavno su snimile prvi duet ― pesmu Rumors, a one su se prilično zbližile, pa je tako reperka nedavno branila pevačicu od nasilja na internetu. Zato se podrazumevalo da će Lizo biti jedna od zapaženijih gošći na Kardinoj rođendanskoj žurki, a ona je pripremila i autfit koji joj je doneo još više naslova.


Pevačica i flautistkinja Melisa Vivijan Džeferson, poznatija kao Lizo, stigla je na proslavu u potpuno providnoj mrežastoj haljini prekrivenoj kristalima, a ispod nje je nosila samo tange.

 

Odlučila se da na zabavu dođe bez grudnjaka i, čak, bez obuće, a uz to je nosila visok rep sa strane, a ponosno je pozirala okupljenim fotografima, ne skrivajući nijedan deo tela.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Tema Kardine žurke je, inače, bila dancehall, pa je veliki broj gostiju nosio odeću inspirisanu rastafarijanstvom i Jamajkom.


Lizo je, inače, od početka karijere privlačila mnogo pažnje svojim izgledom, kako zbog težine od 140 kilograma, tako i zbog 177 centimetara visine. Ona smelo nosi vrlo provokativne kreacije i zrači samopouzdanjem, a više puta je kritikovala dvostruke aršine društva jer je muškarcima "dopušteno" da imaju višak kilograma, kao i, uopšte, gledanje tuđeg posla.


Sledeći put pre nego što dođete kod nekoga da ga osuđujete ― bez obzira na to piju li smuti od kelja ili jedu brzu hranu, vežbaju li ili ne, šta mislite o tome da pogledate j****o sebe, da brinete o sopstvenom prokletom telu? Jer zdravlje ne određuje to kako izgledate spolja, zdravlje je ono što se dešava iznutra ― rekla je jednom prilikom Lizo.

 


 

makonda-tracker