(FOTO)

KESA ZA SMEĆE ili veliki crni oblak? Pevačica s najviše samopouzdanja ponosno pokazala najružniju haljinu na svetu

1

Dodela MTV muzičkih nagrada tradicionalno privuče mnogo pažnje zbog toaleta koje vidimo na crvenom tepihu, a čini se da smo ovog puta imali spektakl.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čekali smo dugo ovaj trenutak, a zvezde su se potrudile da imamo o čemu da pričamo. Neki su došli bez veša, neki su otkrili previše, bilo je i glamura, ali i promašaja.

 

Dodela MTV muzičkih nagrada svake godine prikaže da može bolje od prethodnog puta, pa smo se tako uverili i ove godine. Dovoljno je da samo malo bacite pogled na zvezde koje su pozirale fotografima i izaberete najlepšu i najružniju toaletu.

Najviše pažnje, ali i podeljenih mišljenja je privukla američka pevačica Lizo koja se pojavila u dosad najekstravagantnijem izdanju. Naime, ona je ponela kreaciju Jean Paul Gaultier i ne znamo da li se to može nazvati haljinom. U pitanju je crna pufnasta kombinacija bez ramena koja neke podseća na kesu za smeće, dok one umerenije podseća na veliki crni oblak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Pevačica je zalizala kosu, imala je specifičan nakit, ali i ruž na usnama u crnoj boji. Ovakav izgled je prilično smeo i možda uobičajen u Americi, ali zasigurno da kod nas baš i ne bi naišao na bezbroj komplimenata.

 

Procenite sami da li vam se dopada ovakvo izdanje i možete li zamisliti sebe kao veliku zvezdu odevenu u kesu za smeće?

 

makonda-tracker