Na koga više liči?

Porodica je brinula zbog boje kože njihove dece: Princ Hari i Megan Markl objavili fotografiju male Lilibet

0

Drugo dete vojvode i vojvotkinje od Saseksa proslavilo je prvi rođendan, a par je tim povodom odlučio da je pokaže svetu tek drugi put od devojčicinog rođenja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prošlog proleća vojvotkinja od Saseksa Megan Markl, supruga princa Harija, donela je na svet njihovo drugo dete — devojčicu koja je dobila ime Lilibet, po nadimku Harijeve bake i kraljice Elizabete II.


Od tada su Hari i Megan ćerkicu pokazali samo jednom, a sada su odlučili da ponovo pokažu planeti kako izgleda njihova mezimica.

 

Fotografija male Lilibet nastala je na intimnoj porodičnoj proslavi njenog rođendana na imanju "Frogmor kotidž" u Engleskoj, tokom boravka ove porodice u Evropi zbog obeležavanja Platinastog jubileja kraljice Elizabete.

 

Snimio ju je Misan Hariman, prijatelj porodice, a na fotografiji vidimo Lilibet u svetloplavoj haljinici i s mašnom na glavi kako nasmejana sedi u travi.

 


Već na prvi pogled jasno je da devojčica više liči na oca, od kog je nasledila riđu kosu i oblik lica, baš kao i njen stariji brat Arči.

 


Saseksovi, inače, od rođenja prvog deteta preferiraju da sačuvaju svoju porodicu od pažnje medija, pa su i Arčija do sad pokazali tek nekoliko puta, a Lilibet sada vidimo drugi put.

 


Kako je Megan istakla u intervjuu Opri, u britanskoj kraljevskoj porodici je jedna neimenovana osoba izrazila zabrinutost za to kako će izgledati njihova deca, navodno iz rasističkih pobuda, budući da je Meganina majka Afroamerikanka.


Lilibet je, inače, prvi rođendan proslavila na "ležernom i intimnom pikniku u dvorištu", koji je priređen za najbliže prijatelje i članove porodice, a britanski mediji pisali su da su bili pozvani i princ Vilijam i Kejt Midlton, koji se ipak nisu pojavili na slavlju jer su imali obaveze na obeležavanju kraljičinog jubileja.

 

 

makonda-tracker