nestvarna

Izgubila je najbliže, ali hrabro nastavlja dalje: Ćerka Džona Travolte je NJEGOVA KOPIJA, a od njene lepote zastaje dah

0

Iako joj je majka bila lepotica kakva se retko viđa, svi su saglasni da je predivna Ela Travolta slika i prilika svog oca

foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON
foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

Iako je još kao dete zakoračila u svet filma i objavila jedan singl, čini se da je Ela Blu Travolta (22) "presekla" i da je njen poziv na prvom mestu – modeling. I u njemu joj se smeši blistava karijera! To, ipak, ne znači da će se odreći prilika da glumi, pa ćemo uskoro gledati i njen novi film.


Zadivljujuća manekenka u poslednje vreme ostvaruje sve više uspeha u svom poslu, a nedavno je sve oduševila izgledom na Nedelji mode u Njujorku. Elu krasi nestvarna lepota, a mnogi primećuju da izgleda kao kopija svog slavnog oca Džona Travolte.

 

 

Ipak, nasledila je i ženstvenost i šarm od svoje majke Keli Preston, pokojne glumice koja je decenijama važila za jednu od najlepših žena Holivuda.

 

Ela Travolta je dobila prvu filmsku ulogu kao devetogodišnjakinja, kada je igrala u filmu "Matore džukele", pored svog oca i čuvenog Robina Vilijamsa, a uskoro ćemo je gledati u ostvarenju "Get Lost", savremenom čitanju "Alise u Zemlji čuda". U međuvremenu je igrala i u filmu "Otrovna ruža" iz 2019. godine, a u svetu modelinga već godinama niže uspehe i dizajneri se utrkuju da sarađuju s njom.

 


Međutim, dok joj na poslu cvetaju ruže, Ela je privatno imala mnogo teških situacija.


Kada je imala devet godina, baš kada je počela njena filmska karijera, Ela je ostala bez starijeg brata Džeta.


Džet Travolta, najstariji od dece Džona Travolte i Keli Preston, preminuo je 2009. godine, u 16. godini, tokom porodičnog odmora na Bahamima. On je doživeo napad koji je bio fatalan po njegov život, uprkos pokušajima porodice da ga ožive.

 


Džet je, naime, patio od Kavasakijeve bolesti i doživljavao napade, a Travolta i Prestonova više puta su okrivljavali "različite hemikalije" za zdravstvene poteškoće s kojima se njihov sin borio. Navodno je pri jednom napadu pao i povredio glavu, a spremačica ga je prošla u kupatilu u lošem stanju, nakon čega je pozvala pomoć, ali dok je stigao do bolnice Džetu je mogla samo da se konstatuje smrt.


To je nešto najgore što mi se u životu dogodilo. Istinu govoreći, nisam bio siguran da ću preživeti to — priznao je kasnije glumac.


Ela ima još i brata Bendžamina, koji joj je bio velika uteha nakon Džetove smrti.

 


Ipak, usledio je još jedan udarac — kada je imala 20 godina, manekenka je izgubila i majku Keli Preston. Slavna glumica umrla je 2020, sa 57 godina, nakon višegodišnje borbe s rakom dojke.

 


Kako su pisali mediji, Ela je ponovo stala na noge nakon ove tragedije pre svega zahvaljujući toplom i bliskom odnosu sa ocem Džonom, a rešila je da se posveti svojoj karijeri. U svemu joj je najverniji saveznik upravo tata.


On je najbolji mentor na svetu — istakla je Ela jednom prilikom.


Ona je svoj čovek. Milostiva je, velikodušna, staložena, graciozna i prelepa. Ne znam kako je ispala takva, meni ne treba pripisati ništa, ja je samo obožavam — objasnio je Travolta u jednom intervjuu.

 


Ela se više puta javno obratila ocu na Instagramu, na Dan očeva i njegov rođendan, i svaki put je istakla koliko zahvalna na tome što je on deo njenog života.


Ti si nesebičan i čovek koji me inspiriše da svakog dana budem bolja osoba. Hvala ti što si me vaspitao s toliko ljubavi i dobrote. Zauvek sam zahvalna na tebi, toliko te volim — poručila mu je jednom.

 

 

makonda-tracker