otvorio srce

"Tvoj sam od prvog trenutka!" Travolta uputio dirljiv poslednji pozdrav Oliviji Njutn-Džon

0

Jedan od najomiljenijih filmskih parova u istoriji obeležio je jednu eru, a čuveni "Briljantin" doveo je i do velikog prijateljstva Džona Travolte i Olivije Njutn-Džon

foto: CAP/NFS / Capital pictures / Profimedia
foto: CAP/NFS / Capital pictures / Profimedia

Od juče svet tuguje zbog smrti pevačice i glumice Olivije Njutn-Džon, zvezde filma "Briljantin" iz 1978. godine.


Mnoge poznate ličnosti oglasile su se na društvenim mrežama kako bi se oprostile od Olivije, a među njima je i glumac Džon Travolta, s kojim je irgala u kultnom mjuziklu.


Travolta je na Instagramu objavio prelep portret pokojne koleginice i sve dirnuo emotivnom porukom koju joj je uputio.

 

Moja najdraža Olivija, učinila si naše živote daleko boljim. Tvoj uticaj je bio neverovatan. Toliko te volim... Videćemo se ponovo na putu i opet ćemo biti zajedno. Tvoj sam od prvog trenutka kad sam te video i zauvek! Tvoj Deni, tvoj Džon – poručio je glumac.

 


Kada su se upoznali na snimanju "Briljantina", Džon Travolta imao je iza sebe samo nekoliko televizijskih projekata, dok je Olivija već bila velika muzička zvezda, koja je dominirala top-listama širom sveta.

 

Od tada su prošle četiri decenije, a njihov "Briljantin" ušao je u istoriju kao jedan od najuspešnijih filmova svih vremena, dok je od njih dvoje napravio najveće zvezde 20. veka.


Travolta i Olivija su zajedno snimili i film "Dve duše" 1983. godine, a 2012. godine su zajedno objavili božićni muzički album.

 


Podržavali su jedno drugo u najtežim trenucima, pa se tako ona našla glumcu kada mu je 2009. godine preminuo sin, dok je on bio uz nju tokom teške borbe protiv kancera.


Filmski par se 2018. godine sastao kako bi svečano obeležio 40 godina od snimanja "Briljantina" u bioskopu "Semjuel Goldvi"n na Beverli hilsu, kada su istakli da su zahvalni što su se upoznali.

 


Dok smo snimali taj film, život nam se promenio. Osećam veliku zahvalnost što sam bila deo tog projekta i što sam mogla da sarađujem sa Džonom – izjavila je tada Olivija.

 

 

makonda-tracker