(foto)

Jedan trenutak ga je KOŠTAO ŽIVOTA, danas bi imao 30 godina: Travolta uputio emotivnu poruku pokojnom sinu

0

Svake godine, neizostavno, glumac na sinovljev rođendan podeli dirljivu čestitku

foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI
foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Holivudski glumac Džon Travolta (68) objavio je na Instagramu emotivnu poruku povodom rođendana njegovog pokojnog sina Džeta.


On je podelio fotografiju na kojoj Džet sedi u njegovom krilu, uz reči:


Moj najdraži Džeti, nedostaješ mi više nego što bi reči mogle da opišu. Mislim o tebi svaki dan. Srećan rođendan, voli te tvoj tata.

 


Veliki broj poznatih prokomentarisao je ovu poruku izražavajući svoju ljubav prema porodici Travolta, a oglasila se i glumčeva ćerka Ela (22).


Srećan rođendan, Džeti, mnogo te volimo — poručila je.

 


Travolta je Džeta dobio s glumicom Keli Preston, koja je preminula u julu 2020. godine od raka dojke. Pored Ele i Džeta, par je dobio još i sina Bendžamina.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Džet Travolta, najstariji od njihove dece, preminuo je 2009. godine, u 16. godini, tokom porodičnog odmora na Bahamima. On je doživeo napad koji je bio fatalan po njegov život, uprkos pokušajima porodice da ga ožive.


Džet je, naime, patio od Kavasakijeve bolesti i doživljavao napade, a Travolta i Prestonova više puta su okrivljavali "različite hemikalije" za zdravstvene poteškoće s kojima se njihov sin borio. Navodno je pri jednom napadu pao i povredio glavu, a spremačica ga je prošla u kupatilu u lošem stanju, nakon čega je pozvala pomoć, ali dok je stigao do bolnice Džetu je mogla samo da se konstatuje smrt.


To je nešto najgore što mi se u životu dogodilo. Istinu govoreći, nisam bio siguran da ću preživeti to — priznao je kasnije glumac.

 


Tek nakon njegove smrti otkriveno je da je imao autizam, što su glumci potom i potvrdili, a zajednica roditelja dece s autizmom često ih je kritikovala zbog skrivanja ovog podatka.


Par je zajedno prebrodio ovaj veoma težak period, a pre tri godine dali su zajednički intervju u kojem su se osvrnuli na to kako je njihova ljubav opstala sve ove godine.


Stalo nam je oboma do ovog drugog i štitimo jedno drugo, "ažuriramo" našu vezu — rekao je Travolta za Closer Weekly.Nastavite da pazite, nastavite da rastete i da se menjate. Nastavite da radite stvari sami, samo vas dvoje.

 

 

makonda-tracker