težak trenutak

"Te 3 sekunde neću zaboraviti u životu": Najveća trauma u životu Srđana Timarova i Nataše Miljković

0

Nekadašnji bračni par doživeo je iskustvo koje će im zauvek ostati urezano u sećanju

foto: printscreen/instagram
foto: printscreen/instagram

Popularni glumac Srđan Timarov (46) i televizijska voditeljka Nataša Miljković (45) dugo su spadali u omiljene parove naše javne scene, a nakon razvoda 2014. godine oni ostaju primer zdrave porodice pune poštovanja.


Zajedno su 2010. godine dobili sina Lazara, o kom danas zajedno brinu i neguju divne, prijateljske odnose nakon rastanka, a Nataša i Srđan obično ne pričaju za medije o svom privatnom životu.


Glumac je, međutim, nedavno napravio izuzetak i podelio jedno traumatično iskustvo, od kog strepi svaki roditelj.

 

Sada me vraćate u traumu koja je veoma velika. To je najveća trauma u mom životu. Ja sve mogu da trpim osim onoga što se deci dešava, drugo mi nije bitno. To se desilo 2012. godine. Kažu da je u tim situacijama potrebno roditelje smiriti, ali to nije lako. Ja se nisam smirivao pola godine posle toga – počeo je Srđan u emisiji "RTS Ordinacija".


Kako je on objasnio, Natašin i njegov sin je kao dvogodišnjak doživeo nezgodu koju nikad neće moći da zaborave.

 

Srđan Timarov
foto: ATAImages

Moj sin je, kao i mnogi dečaci, voleo da gura kamiončiće i autiće, od najmanjeg do najvećeg, da se saginje i da ih gura po kući ili bilo kojoj drugoj ravnoj površini napolju. Tog dana je kamiončić gurao po najravnijoj površini, po asfaltu, ali je zapeo za nešto i pao preko njega – rekao je glumac.


Povreda je na prvi pogled izgledala stravično.


Pao je tako da ni usnu nije ogrebao, možda malo nos, ali je pao na asfalt i o njega izvadio oba keca sa sve korenom. Zvala me je žena i rekla: "Silazi odmah!". Bio je 4. septembar. Svi roditelji i sva deca su se okupili oko njega na igralištu, samo ja od njih nisam video šta se dešava. Te tri sekunde koliko sam trčao do tog mesta neću zaboraviti nikad u životu – prisetio se glumac.

 

Ugledao sam ga u krvi do kolena, i Natašu sa ispruženom rukom koja se tresla i dva zuba u njoj. On je tada imao tri godine. Ja sam odmah krenuo, nisam ni znao gde vozim. U tom slučaju smo nas dvoje, svesno ili nesvesno, nekako instinktivno sve radili kako treba. Odmah smo pozvali stomatologa, koji je naš prijatelj, da nas uputi gde da idemo i šta da radimo. Tu kreće utešni deo jer su nam doktori rekli da je bolje što ih je izbio iz vilice nego da ih je nabio u nju – objasnio je.

 

Nataša Miljković
foto: Zorana Jeftić

Pre dve godine, nekadašnji par je ponovo bio u situaciji koja će im zauvek ostati urezana u sećanju. Naime, kako je Nataša jednom prilikom otkrila nakon što je njen tvit o incidentu privukao mnogo pažnje, njen sin je posle fudbalskog treninga na otvorenom, koji je trajao sat i po, dobio napad kašlja i gušenje.


Odmah smo ga odveli u bolnicu, kako bismo videli šta se dešava. Hteli smo da mu poslušaju pluća, i urade mu test na koronu, jer vam u tom trenutku svašta padne na pamet – ispričala je tada voditeljka. – Sve je bilo čisto. Dobio je inhalaciju i savet doktora da po ovom vremenu i ovakvom vazduhu nipošto ne ide na trening na otvorenom. On nema nikakve disajne probleme, nema astmu, zdrav je dečko, ali očigledno je vazduh prezagađen, i to je zapravo bila poenta mog tvita. Želela sam da ukažem javnosti na to koliko je ovo zagađenje vazduha zaista ozbiljna stvar.

 

 

makonda-tracker