jači od svega

Ludo su se zavoleli — i odmah saznali da on čeka dete s drugom: Ljubavna priča najlepšeg para na svetu puna je obrta

0

Već 13 godina traje brak jednog od najsrećnijih parova u svetu slavnih, a malo je poznato da je sve počelo na neobičan način

foto:  EPA/MATT CAMPBELL
foto: EPA/MATT CAMPBELL

Brazilska manekenka Žizel Bundšen (42) i igrač NFL-a Tom Brejdi (44) spadaju u retke parove na svetskoj javnoj sceni koji godinama nakon prvog susreta izgledaju zaljubljeno kao prvog dana.


Kako je američki sportista jednom prilikom piznao, njihov brak nije uvek bio savršen. On je pre dve godine priznala da se Žizel i on bili na korak od razvoda jer je manekenka osećala da je sama u porodičnom životu, dok je Brejdi posvećeniji poslu.


Imala je osećaj da nisam više deo naše porodice. Igrao sam celu sezonu, a ona je vodila računa o kući. Kada bi se sezona napokon završila, bacio bih se na sve svoje druge poslovne obaveze i treninge, a ona me je ogorčeno pitala: "Ali kada misliš da nađeš vremena za kuću? Kada misliš da odvedeš decu u školu i provedeš malo vremena sa njima? — rekao je tada Tom.

 

Kako je istakao, trenutak u kom je shvatio da je njegova supruga nesrećna pored njega, pomogao mu je da bolje sagleda njihov zajednički život.


To je bio bitan momenat u našem braku, morao sam da se suočim s problemom. Napisala mi je kako i ona ima svoje snove i ciljeve i da je vreme da i ja počnem da se bavim decom i kućom — priznao je Brejdi. — Morao sam da se promenim jer zbog obaveza u fudbalu nisam mogao da radim sve što sam želeo za svoju porodicu... Ta situacija nije bila dobra. Žizel je bila nesrećna i bili smo na korak od razvoda.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Sportista se potrudio da promeni svoj način života i uspeo je da pronađe pravi balans kako bi svi bili zadovoljni, a brak Žizel Bundšen i Toma Brejdija je opstao, pa je i danas redak primer prave i velike ljubavi među poznatima.


Par i dalje važi za jedan od najskladnijih među poznatima, a zajedno imaju dvoje dece ― Vivijen Lejk Brejdi i Bendžamina Brejdija. Malo je poznato, međutim, da je igrač američkog fudbala i otac Džona Edvarda Mojnahana, kojeg je dobio s devojkom s kojom se viđao pre Žizel.


Kratko pre nego što je upoznao manekenku, Brejdi je, naime, bio u vezi s glumicom Bridžet Mojnahan.

 


Nakon raskida, prijatelji koji su smatrali da je Žizel idealna žena za njega ugovorili su im sastanak, a oboje danas kažu da se dogodila ljubav na prvi pogled.


Znala sam odmah ― čim sam ga ugledala ― rekla je Žizel jednom prilikom za Vanity Fair.

 

Upoznali smo se preko prijatelja. U trenutku kad sam ga ugledala, nasmešio se i pomislila sam: "To je najlepši, najharizmatičniji osmeh koji sam ikad videla" ― priznala je i dodala da su razgovarali tri sata i da joj je teško padalo što je trebalo da otputuje u Brazil za božićne praznike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)


Par je otpočeo vezu, a mesec dana kasnije pogodila ih je kao munja vest da će Brejdi postati otac ― Bridžet je bila u drugom stanju. Žizel i Tom odlučili su da nastave sa svojom vezom, a osam meseci kasnije Džon je stigao na svet. Kako je manekenka kasnije priznala, planirala je da raskine sa sportistom, ali ipak su ostali zajedno.

 

U februaru 2009. godine venčali su se samo mesec dana nakon što je Tom zaprosio brazilsku lepoticu, i to tako što joj je rekao da požuri kući jer je njen stan poplavljen, a kad je stigla ugledala je latice ruža , sveće i Brejdija na kolenu. Iste godine dobili su sina, a tri godine kasnije i ćerku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)


Brejdi je sinu kojeg ima s Bridžet jednako posvećen, a Džon je blizak s mlađim bratom i sestrom, s kojima je gledao najnoviji uspeh njihovog oca. Naime, oni su u februaru 2021. godine zajedno posmatrali finale Superboula, u kojem su Tampa Bej Bakanirsi, za koje nastupa Tom Brejdi, pobedili Kanzas Siti Čifse. Njih troje su u društvu Žizel gledali meč, a potom sišli na teren da čestitaju Brejdiju pobedu poljupcima i zagrljajima.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Džonova majka Bridžet uputila javnu čestitku svom bivšem, kao što to čini svaki put kad on postigne veliki uspeh.

 

 

 

makonda-tracker