(VIDEO)

"Gledajte kako se lomi srce Kim Kardašijan!" Rijaliti zvezda doživela teško poniženje od Ane Vintur pred celim svetom

0

Najpoznatija starleta očito nije bila svesna pored kakve modne zvezde stoji kada je primetila da im prilazi urednica časopisa "Vogue"

foto: tik tok printscreen
foto: tik tok printscreen


U okviru Nedelje mode u Njujorku održana je juče revija modne kuće Fendi, koja je okupila veliki broj poznatih ličnosti. Iz prvih redova predstavljanje nove kolekcije pratile su modna ikona i čuvena glumica Sara Džesika Parker i rijaliti zvezda Kim Kardašijan, čiji brend SKIMS sarađuje s Fendijem, ali moda je ovog puta ostala u drugom planu, ako pitate ljude na društvenim mrežama. Za sve je kriva – Ana Vintur!


Čuvena urednica modnog magazina "Vogue" je, namerno ili ne, režirala poniženje koje će Kim Kardašijan dugo pamtiti i koje je izazvalo opšti podsmeh na Tik Toku.

 

Naime, u kratkom snimku s revije koji kruži društvenim mrežama imamo priliku da vidimo kako Kim i Sara Džesika oduševljeno tapšu dok stoje zajedno, kada je s druge strane rešila da im priđe Ana Vintur.

 

Ipak, ona je došla isključivo kako bi se pozdravila sa glumicom, što Kim nije shvatila i mislila je da Vinturova prilazi njoj, zbog čega joj se lice smrknulo iste sekunde.

"I tek tako... Kim Kardašijan je shvatila pored koga je stala", "Gledajte kako se srce Kim Kardašijan lomi", "Kim je niko i ništa pored ikone Sare Džesike Parker", "Smehem se kao lud na to kako je Ana Vintur iskulirala Kim, mogu ovo da gledam u krug"... neki su od komentara na Tik Toku.
 

 

makonda-tracker