POGLEDAJTE

Ona ima 9 godina i modni detalj koji je RAZBESNEO roditelje: Kim Kardašijan na reviji modno usklađena sa ćerkom

1

Kim Kardašijan se na Nedelji mode u Parizu našla u ulozi modela, a sada je prošetala i sa svojom ćerkom Nort Vest, međutim njihov izgled je pokrenuo pravu lavinu komentara.

foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE
foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan je jedna od glavnih tema ove Nedelje mode u Parizu, pa je tako njena uloga modela ispraćena od strane svih medija, a sada je Kim rešila da pokaže šta još može.

 

Kim  je na reviju stigla u pratnji svoje devetogodišnje ćerke, a svi pogledi su momentalno bili usmereni ka njima. Reklo bi se da je to najviše zbog uskalđenog stajlinga kakav su majka i ćerka imale, ali i zbog spornih detalja koji su pokrenuli polemiku.

Kim je obukla dugu haljinu na pruge sa prilično otvorenim gornjim delom, dok je njena ćerka imala sličan autfit, samo je nosila košulju pa je sve izgledalo kao školska uniforma, međutim to i nije bio problem. 

 

Za oko je zapao pirsing koji je imala Kim na nosu, a identičan je dobila i Nort Vest. Pirsing ima i lančić koji je okačen na ogrlicu oko vrata, pa sve izgleda previše za jednu devojčicu, što su i bili mnogi od komentara. 

 

1 / 3 Foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

 

Ovog puta, starleta je možda preterala u usklađivanju stajlinga, pa je pitanje koliko se Nort Vest osećala prijatno u svemu tome, a vi sami procenite da li vam se dopada izgled jedne devojčice njenih godina.

 

Kim je imala počasno mesto u prvom redu na reviji, a pored nje nje bila slavna Ana Vintur.

 

 

makonda-tracker