svetska, a naša

Kim Kardašijan PONOSNO podelila fotku Tamare Kalinić: Srpkinja među PRVIMA NA SVETU u komadima s potpisom SKIMSxFendi

0

Srpska influenserka Tamara Kalinić objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju za koju je pozirala u odeći koja je deo zajedničke kolekcije brendova Fendi i SKIMS Kim Kardašijan, a čuvena starleta je podelila ovaj portret kao najavu svoje nove kolaboracije

foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Pre izvesnog vremena, pojavila se informacija da je modna kuća rijaliti zvezde Kim Kardašijan SKIMS uspostavila saradnju sa čuvenim Fendijem.

 

Ispostavilo se da je ova glasina tačna, ali da ove kompanije žele da iznenade svojom zajedničkom kolekcijom i da ne žele žure s promocijom. Ipak, ubrzo potom, dobili smo datum lansiranja ove linije i prve fotografije najuticajnijih influenserki današnjice u komadima s potpisom SKIMSxFendi, a među njima je i ― naša Tamara Kalinić.

 

Srpska trendseterka je juče podelila na Instagramu fotografije za koje je pozirala u maslinastozelenoj kombinaciji mini-haljine, kardigana i mekanih sandala i napisala:


Najuzbudljivije vesti za početak nedelje ― kolaboracija Fendija i Skimsa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Kim Kardašijan je potom podelila na svom profilu Tamarinu fotografiju, a najavila je da će se nova kolekcija naći u prodaji 9. novembra.


Kako pišu modni portali, u pitanju je minimalistička odeća pripijena uz telo, što je zaštitni znak Kiminog brenda otkako je lansiran pre dve godine. Komadi su uglavnom u neutralnim tonovima koji su "zasnovani na estetici starog Rima i preoblikuju telo tako da liči na statuu".

 


Inovativnost u pogledu tkanina i oblika koji je tipičan za SKIMS u kombinaciji s luksuzo i kvalitetom Fendija može nekome da deluje neočekivano, ali sličnosti između naših kreativnih vizija i ciljeva su velike ― istakla je Kim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)


Otkako je osnovala svoju modnu kompaniju, Kim Kardašijan beleži jedan uspeh za drugim, a zanimljivo je da je upravo njena kuća bila zadužena za donji veš američkih takmičara na nedavno održanim Olimpijskim igrama u Tokiju.

 

 

 

makonda-tracker