TRANSFORMACIJA

Kim Kardašijan promenila lični opis: Svi gledaju u čudu i ne veruju, da li je to stvarno ona?

0

Čuvena starleta Kim Kardašijan promenila je svoj izgled i svi su ostali u čudu

foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Jedna od najpoznatijih žena na svetu, Kim Kardašijan, godinama unazad pleni pažnju javnosti ističući svoje obline, a sada je odlučila da uradi nešto što je zapalilo modnu javnost.

 

Naime, Kim je pozirala za naslovnu stranu časopisa "Interview Magazine" i tom prilikom je promenila lični opis, a nakon što je fotografiju podelila na društvenim mrežama veoma brzo su počeli da se nižu komentari.

 

 

Ono što su svi odmah primetili je njena nova frizura, poput onih koje su se nosile 70. godina, a i boja je bila svetlija. Na sebi je imala teksas komplet, a jedna sitnica svima je najviše "upadala" u oči.

 

Njeno lice je bilo potpuno drugačije, a obrve, e pa one su bile potpuno bele. 

 

U pitanju je bila igra stilista, koji su pomoću maske promenili njen izgled i privremeno joj izblajhali obrve. 

 

 

Ono što se nije promenilo jeste činjenica da je ponovo u prvom planu bilo njeno telo i prepoznatljiva zadnjica, koja je njen zaštitni znak već godinama. 

 

A u intervjuu za "Interview Magazine" osvrnula se i na nedavni raskid sa komičarem Pitom Dejvisonom. Sve je iznenadio njen neverovatno pozitivan stav o bivšem.

 

 

- On je sladak. On je toliko dobra osoba, više se takvi ne rađaju. Uzbuđena sam zbog onoga što on priprema - istakla je starleta.

 

U galeriji pogledajte kako Kim inače izgleda.

 

1 / 13 Foto: EPA-EFE/BONNIE CASH / POOL

 

 

 

 

makonda-tracker