kraljica stila

Haljina iznad kolena? Ne, nikako! Ovo je 6 pravila Ane Vintur uz koja ćete uvek izgledati kao da ste došle iz Milana

1

Ukoliko želite da budete obučene poput svetskih zvezda čak iako godinama niste kupile novu garderobu poslušajte ove saveta

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ana Vintur, urednica modnog časopisa Vog, svima u svetu mode je jako dobro poznata. Ona je žena koja uvek i u svakoj prilici izgleda fantastično, a tajna nije samo u skupim i otmenim komadima garderobe, već i u njenom svedenom, a ponekad tako smelom stilu.

 

Ukoliko želite da izgledate poput svetskih zvezda, a niste od onih koje često odlaze u šoping i prate sve modne trendove, saveti modne urednice mogu da vam pomognu da od stvari koje imate u ormaru napravite takvu kombinaciju da izgledate kao da ste sišle s neke od čuvenih milanskih modnih pista.

 

 

 

Ona je sa javnošću podelila nekoliko trikova i pravila u oblačenju, stavljanju nakita, šminkanju, a mi smo ih doneli vama. Pogledajte, može da vam bude od velike koristi.

 

Suknje iznad kolena su potpuni promašaj

 

Kada se odluči da nosi suknju to je uvek suknja čija dužina je do ili ispod kolena. Vintur obično više voli da nosi midi haljine, jer odišu elegancijom  i stilom.

 

Čizme do kolena su must have

 

Omiljeni izbor Ane Vintur svake jeseni su kožne čizme do kolena sa masivnom potpeticom. Nekada su jednobojne, nekada imaju šare karakteristične za kožne cipele, ali ono što je uvek isto jeste činjenica da imaju debelu petu i da se odlično mogu iskombinovati i sa jaknom, kao i sa i kaputom.

 

Ana Vintur
Ana Vinturfoto: RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Šareno je pun pogodak

 

Stil Ane Vintur karakteriše mnogo boja.  Ona voli smele, velike printove koji privlače pažnju. Ipak, ukoliko bira šareno to su uvek haljine koje imaju klasičan kroj bez dodatnih detalja. Ona retko nosi monohromatske komade, a izuzetak su kaputi ili ogrtači.

 

Crno uvek ide sa efektnim detaljima

 

Kada oblači crnu odeću, Vitur to radi na osnovu teksture tkanine. Te teksture mogu biti vuna, somot ili antilop. Istovremeno, dodajte detalje fokusa, kao što su svetlo krzno, dugmad i drugi dodaci, kako bi “razbila” crni ton.

 

Ana Vintur
Ana Vinturfoto: Profimedia

 

Ogrlice su njena najveća pasija

 

Osim sa šarnim kombinacijama Ana uvek nosi efektne ogrlice, koje su za nju prava inspiracija. Ona smatra da je bolje odreći se jednog para cipela, a svoj orman obogatiti efektnim nakitom. Kako kaže ogrlice donose ženama samopouzdanje. 

 

Frizura je njena lina karta

 

Vintur je sjajan primer kako žena, kada pronađe svoju frizuru, ne vidi razlog da je promeni. Decenijama smo je viđali sa gotovo istom frizurom – to je bob kroj koji nikada nije izašao iz mode, a malo je verovatno da će u bliskoj budućnosti.

Jedino što je tokom vremena menjala jeste boja kose, pa je od brinete stigla do simpatične plavuše. 

 

 

makonda-tracker