niko nije znao da su bili zajedno

"ON JE VRLO BOLESTAN!" Pevačica optužila glumca za nasilje, a onda se oglasila i njena koleginica — i SVI SU ŠOKIRANI

1

Nakon što je jedna pevačica iznela šokantne optužbe na račun svog bivšeg dečka i poznatog glumca, oglasila se jedna njena koleginica i sve ostavila bez reči.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre nekoliko dana britanska pevačica FKA Tvigs podnela je tužbu protiv glumca Šaje Lebafa i iznela niz uznemirujućih optužbi.


Kako ona navodi, dok je bila u vezi sa zvezdom filmskog serijala o Transformersima, glumac je nad njom vršio fizičko i emocionalno nasilje i svesno joj preneo polno prenosivu bolest.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Ono što sam prošla sa Šajom je gore od bilo čega što sam živela u čitavom svom životu — istakla je Tvigs za Njujork tajms.

 

Nakon što su ove vesti ugledale svetlo dana, oglasila se i čuvena pevačica Sia, koja je priznala da je i ona bila u vezi s glumcem, što do sad nije bilo poznato javnosti, ali i da je i ona iskusila bol zbog njegovog ponašanja.


I ja sam bila emocionalno povređena od strane Šaje, patološkog lažova koji me je prevario da uđem s njim u preljubničku vezu tvrdeći da je slobodan — napisala je. — Verujem da je on vrlo bolestan, saosećam i s njim i s njegovim žrtvama.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Lebaf se, inače 2015. godine pojavio u Sijinom kontroverznom spotu za pesmu Elastic Heart, a trebalo je da igra jednu od glavnih uloga u njenom rediteljskom debiju, ali je na kraju ova rola pripala glumici Kejt Hadson.


Lebaf se još uvek nije oglasio povodom optužbi svojih bivših partnerki.

 

 

makonda-tracker