(foto)

Govorio je da bi je UBIO da je ostao s njom: Kontroverzni glumac i njegova bivša supruga čekaju dete?!

0

Američki glumac koji se proteklih godina neretko susreće s optužbama za nasilje već neko vreme se kloni javnosti, a u jednom od retkih prilika kada su mu paparaci bili za petama uhvaćen je s bivšom suprugom, koja je trenutno u drugom stanju

foto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia
foto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Glumac Šaja Labaf (35) trudi se da izbegne pažnju medija proteklih meseci, nakon što ga je bivša devojka i poznata pevačica FKA Tvigs tužila zbog fizičkog i emocionalnog nasilja i zato što joj je svesno preneo seksualno prenosivo oboljenje.

 

Ipak, paparaci su ga pre nekoliko večeri spazili u Los Anđelesu, a on nije bio sam — posetio je lokalni restoran brze hrane s bivšom suprugom, koja je, po svemu sudeći, trudna!

 

Šaja Labaf, Mia Got
foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U pitanju je engleska glumica Mia Got (27) koju je Šaja upoznao 2012. godine, na snimanju kontroverznog ostvarenja Larsa fon Trira "Nimfomanka". Iako je Mia imala znatno manje scena od glumca, oni su proveli zajedno toliko vremena da se ludo zaljube i da vrlo brzo postanu nerazdvojni, a ona se dve godine kasnije pojavila u kratkom filmu Haunted Love koji je Labaf režirao. Četiri godine nakon prvog susreta, par se venčao, a 2018. godine su podneli zahtev za razvod.


Par je godinama delovao spokojno i kao da je uplovio u mirnu luku, ali su godinu dana pre venčanja šokirali javnost nakon što se pojavio snimak na kom se Šaja i Mia svađaju u nemačkom gradu Tibingenu.

 


Ne želim da diram ženu, ne želim da udaram ženu, ali ona me tera — kaže glumac jednom muškarci koji mu je ponudio da ga odveze do aerodroma.


On je potom prišao Gotovoj i rekao joj:


Ne želim da te dodirujem, ne želim da budem agresivan. Zbog ovakvih s***a ljudi postanu nasilni!


Glumac se potom okrenuo prema nepoznatom muškarcu i rekao mu:


Da sam ostao tamo, ubio bih je!

 

Šaja Labaf
foto: Profimedia

Labaf je ove godine ponovo bio u centru pažnje javnosti zbog svog privatnog života, kada je pevačica FKA Tvigs podnela tužbu protiv njega.


Ono što sam prošla sa Šajom je gore od bilo čega što sam živela u čitavom svom životu — istakla je Tvigs za Njujork tajms, a optužila ga je i da je kružio Los Anđelesom kako bi pucao u ulične pse. Uz to, pevačica Sija je pružila podršku koleginici i nazvala Šaju "vrlo bolesnim".

 

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Ni Šaja ni Mia nemaju decu, a još uvek se nisu oglasili povodom tvrdnji medija da prvo čekaju zajedno.

 

Mia na najnovijim fotografijama izgleda kao da bi mogla da bude u petom mesecu trudnoće, a zanimljivo je da je Labaf baš do pre pet meseci bio u vezi s glumicom Margaret Kvoli, ćerkom slavne Endi Mekdauel. Ona je tokom skandala zbog optužbi FKA Tvigs najpre ostala sa Šajom, ali je nakon nekog vremena odlučila da raskine.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Kako se spekulisalo u holivudskim krugovima, njeni roditlji su od početka bili protiv Margaretine veze s Labafom, a nakon šokantnih optužbi PR menadžeri su je posavetovali da se, zarad dalje karijere, distancira od glumca.

 

 

makonda-tracker