ipak kraj

DO JUČE GA JE GLEDALA NE TREPĆUĆI, ALI... Lepa glumica podlegla pritisku i ostavila glumca nakon ŠOKANTNIH optužbi

0

Gotovo svakodnevno američki paparaci viđali su ih kako razmenjuju nežnosti i posmatraju se zaljubljeno, ali mlada lepotica i ćerka legende Holivuda navodno ipak nije mogla da se nosi s reakcijom koju je njihova veza izazvala

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mlada glumica Margaret Kvali i njen nekoliko godina stariji kolega Šaja Lebaf, koje smo proteklih dana viđali kako se prepuštaju strastima na losanđeleskim ulicama navodno više nisu zajedno.


Kako javljaju strani mediji, razlog su optužbe na Šajin račun koje glumac nije demantovao, već — štaviše — potvrdio saopštenjem u kojem je istakao da je svestan posledica svog ponašanja.


Krajem 2020. pevačica FKA Tvigs (32) podnela je tužbu protiv glumca Šaje Lebafa (34) i iznela niz uznemirujućih optužbi. On ju je navodno zlostavljao fizički i emocionalno i svesno joj preneo polno prenosivu bolest, a potom se oglasila i pevačica Sia (45), koja je otkrila da ju je Šaja slagao da je slobodan kako bi s njim stupila u vezu iako je imao devojku.

 


Dok se američka javnost bavila ovim i drugim skandalima u koje je upleten Šaja i podsećala na njegove brojne bizarne ispade u prošlosti, on nije izgledao kao da ne mari previše. Nakon saopštenja kojim je istakao da jeste kriv za Tvigsine optužbe, on je nastavio da svakodnevno uživa u zagrljaju svoje nove devojke — Margaret Kvali (26), perspektivne glumica i ćerka slavne Endi Mekdauel.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Mlada Margaret privukla je mnogo pažnje u poslednje vreme, pre svega ulogom u Taraninovom filmu Once Upon a Time in Hollywood, a nakon što se pročulo da se viđa sa Šajom Lebafom usledili su i negativni komentari i na njen račun jer je u vezi s poznatim i osvedočenim nasilnikom. Američki mediji javili su i da su njeni roditelji vrlo zabrinuti što je Margaret zaljubljena u kontroverznog glumca, kao i da njena mama Endi Mekdauel "ekstremno motri na situaciju i ako Šaja pređe granicu planira da se obruši na njega kao tona cigala".

 

Margaretina majka Endi Mekdauel
Margaretina majka Endi Mekdauelfoto: Profimedia

Proteklih dana paparaci su uslikali ovaj par prilikom posete jednom prijatelju, pri čemu je Margaret zaljubljeno gledala Lebafa i nije skidala ruke s njega, a samo nekoliko sati kasnije pročulo se da je usledio — raskid.


Oni su u različitim fazama života — izjavio je za People izvor blizak paru.

 

Šaja Labaf, Margaret Kvali
foto: Profimedia

Ipak, drugi izvor tvrdi da je Margaret svesna reakcije koju izaziva to što je nastavila da se viđa s glumcem i posle skandaloznih optužbi, kao i da planira maksimalno da se posveti svojoj karijeri.


Lebafova karijera je, uz to, ozbiljno ugrožena, a on je u potpunosti obrisan iz trejlera za novi film Pieces of a Woman, u kojem igra glavnu mušku ulogu.

 

 

makonda-tracker