ipak — pomirenje!

Posle PRETNJI, RAZVODA i godina razdvojenosti... Popularni glumci dobili DETE!

0


Nakon nekoliko burnih godina, par se pomirio i sada zajedno uživa u roditeljstvu.

foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američki glumac Šaja Labaf (35) i engleska glumica Mia Got (28) dobili su prvo dete, javljaju američki mediji.


Paparaci su spazili par tokom šetnje u Pasadeni, dok su Šaja i Mia šetali gurajući kolica s bebom, a sve vreme su ćaskali i izgledali vrlo opušteno i skladno — za razliku od perioda kada su bili u braku.

 


Par se upoznao 2012. godine, na snimanju kontroverznog ostvarenja Larsa fon Trira "Nimfomanka". Iako je Mia imala znatno manje scena od glumca, oni su proveli zajedno toliko vremena da se ludo zaljube i da vrlo brzo postanu nerazdvojni, a ona se dve godine kasnije pojavila u kratkom filmu Haunted Love koji je Labaf režirao. Četiri godine nakon prvog susreta, par se venčao, a 2018. godine su podneli zahtev za razvod.

 

Godinama su delovali spokojno i kao da su uplovili u mirnu luku, ali su godinu dana pre venčanja šokirali javnost nakon što se pojavio snimak na kom se Šaja i Mia svađaju u nemačkom gradu Tibingenu.


Ne želim da diram ženu, ne želim da udaram ženu, ali ona me tera — kaže glumac jednom muškarci koji mu je ponudio da ga odveze do aerodroma.
On je potom prišao Gotovoj i rekao joj:


Ne želim da te dodirujem, ne želim da budem agresivan. Zbog ovakvih s***a ljudi postanu nasilni!


Glumac se potom okrenuo prema nepoznatom muškarcu i rekao mu:


Da sam ostao tamo, ubio bih je!

 

1 / 4 Foto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

 

Međutim, pre nekoliko meseci oni su ponovo viđeni zajedno u Los Anđelesu, a glumica je tada već imala primetan trudnički stomačić. Spekulisalo se da se par pomirio i da zajedno čekaju dete, ali se nijedno od njih dvoje nije oglašavalo tim povodom.


Šaja Labaf je, inače, prošle godine bio u centru pažnje američkih tabloida kada je njegova bivša devojka i poznata pevačica FKA Tvigs podnela tužbu protiv njega zbog nasilja. Tvrdila je da ju je zlostavljao fizički i emocionalno, kao i da joj je svesno preneo polnu bolest.

 

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Ono što sam prošla sa Šajom je gore od bilo čega što sam živela u čitavom svom životu — istakla je Tvigs za Njujork tajms, a optužila ga je i da je kružio Los Anđelesom kako bi pucao u ulične pse. Uz to, pevačica Sija je pružila podršku koleginici i nazvala Šaju "vrlo bolesnim".
 

Glumac je u to vreme bio s Margaret Kvali, glumicom i ćerkom legendarne Endi Mekdauel, koja je ipak raskinula s njim nakon skandala.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker