užas

TVRDNJE PROTIV NJEGA SU SVE GNUSNIJE: Glumac optužen da je nasumično ubijao pse lutalice!

0

Među šokantnim optužbama na račun kontroverznog glumca koje je iznela njegova bivša devojka, našla se i jedna skandalozna

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica i glumica Talija Barnet, poznatija kao FKA Tvigs, prošlog meseca je tužila bivšeg dečka i poznatog glumca Šaju Labafa zbog fizičkog i emocionalnog zlostavljanja.


Ona je u tužbi navela da ju je bivši partner fizički napao, davio u snu, vozio manijakalno s pretnjom da će usporiti tek kad mu kaže da ga voli, da joj je svesno preneo polno prenosivu bolest... Labaf se ubrzo oglasio saopštenjem da je već godinama agresivan prema sebi i ljudima oko sebe i nije negirao nijednu od optužbi, mada je istakao da nije sve baš onako kako je navedeno u Tvigsinoj tužbi.

 

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Jedan od detalja koji je posebno šokirao američku i svetsku javnost jeste tvrdnja FKA Tvigs da je glumac kružio Los Anđelesom kako bi pucao ulične pse. Pevačica ističe da se Labaf hvalisao time i da je ubijao pse kako bi "ušao u lik". Navodno je to smatrao neophodnim kako bi se pripremio za ulogu u filmu The Tax Collector, jer je želeo da sazna kako razmišlja ubica.


Glumac se nije oglasio povodom ovih tvrdnji, ali neko jeste — na sajtu Animal Petitions osvanula je peticija kojom se zahteva da se istraže optužbe Talije Barnet, a tu je i pismo okružnom tužiocu u kojem se ističe da su glumci uzori deci i da su dužni da odgovaraju javnosti, kao i da je okrutnost prema životinjama ozbiljan problem koji ne sme biti zanemaren. Peticiju je do sad potpisalo više od 23.000 ljudi.

 

Inače, Labaf je nakon što je FKA Tvigs podenal tužbu "obrisan" iz trejlera za svoj novi film Pieces of a Woman, koji je trenutno najgledaniji na Netfliksu iako je objavljen pre nekoliko dana, a mnogi veruju da bi ovaj skandal mogao da stavi tačku na njegovu karijeru jer u Holivudu poslednjih godina malo ko želi da sarađuje s umetnicima optuženim za nasilje.

 


 

makonda-tracker