prepustili se strasti

DVE PEVAČICE IZNOSE ŠOKANTNE TVRDNJE O NJEMU, A ONA GA LJUBI: Mlada glumica uhvaćena s kolegom optuženim za nasilje

0

Glumac se za suđenje povodom tužbe za nasilje koju je podnela njegova bivša devojka sprema u zagrljaju lepe glumice i ćerke jedne čuvene dive...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prošle nedelje, pevačica FKA Tvigs (32) podnela je tužbu protiv glumca Šaje Lebafa (34) i iznela niz uznemirujućih optužbi. On ju je navodno zlostavljao fizički i emocionalno i svesno joj preneo polno prenosivu bolest, a potom se oglasila i pevačica Sia (45), koja je otkrila da ju je Šaja slagao da je slobodan kako bi s njim stupila u vezu iako je imao devojku.


Dok se američka javnost bavi ovim i brojnim drugim skandalima u koje je upleten Šaja, on izgleda kao da ne mari previše i uživa u zagrljaju svoje nove devojke.

 


Kako javljaju strani mediji, u pitanju je Margaret Kvali (26), perspektivna glumica i ćerka slavne Endi Mekdauel.


Margaret očigledno ne smetaju pomenute optužbe, pa su paparaci pre nekoliko dana u Los Anđelesu uslikali srećni par kako razmenjuje nežnosti. Labaf je sačekao glumicu na aerodromu, a ona mu je pala u zagrljaju, nakon čega su se grlili, ljubili, mazili, a on je potom uzeo njen kofer i odneo ga u automobil, gde su se nežnosti nastavile sve dok par nije otišao u nepoznatom pravcu.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Navodno su se Šaja i Margaret upoznali na snimanju kratkog filma koji prati pesmu Love Me Like You Hate Me Margaretine sestre Rejni Kvali.
 

 

makonda-tracker