potpuno ih ignoriše

Verenik i deca su je posećivali na setu, a kad bi otišli... Glumica ljuta na kolege jer su vezu započeli — PRELJUBOM!

0

Nakon sedam godina veridbe, glumica je navodno prevarila svog životnog saputnika, a njenoj mlađoj koleginici je bilo teško to da gleda 

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za nekoliko sedmica, na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji, najverovatnije ćemo prvi put videti pevača i glumca Harija Stajlsa i glumicu i režiserku Oliviju Vajld zvanično kao par na crvenom tepihu.


Oni će se rada pojaviti zajedno povodom premijere filma "Ne brini, draga", čiju režiju potpisuje Olivija Vajld, dok glavne uloge igraju Hari Stajls, Florens Pju i Kris Pajn.


Prema pisanju medija, nije isključeno da ćemo tada videti još nešto u ovoj ekipi — tenziju.

 

Naime, Page Six piše da je Florens Pju, jedna od najvećih holivudskih zvezda u usponu u ovom trenutku, ljuta na režiserku svog novog filma Oliviju Vajld i svog direktnog partnera u ovom ostvarenju Harija Stajlsa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

 

Razlog je to što su, navodno, vezu započeli da je još Vajldova bila s glumcem Džejsonom Sudeikisom, s kojim ima sina Otisa i ćerku Dejzi.


Mogu vam reći da je činjenica da to što je Flo videla Oliviju i Harija kako se bacaju jedno na drugo na snimanju nije prošlo glatko, pošto je O)livija još uvek bila sa Džejsonom kada se "smuvala" s Harijem — kaže izvor s seta.

 

Florens Pju na nedavnoj reviji brenda 'Valentino'
Florens Pju na nedavnoj reviji brenda "Valentino"foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Navodno je Florens bilo teško da gleda kako stariji kolega posećuje svoju životnu saputnicu na setu, i to s njihovom decom, dok je znala da ga Olivija sve vreme vara s Harijem Stajlsom.


Džejson i deca su posećivali Oliviju na snimanju na početku nekoliko puta, tako da mislim da je ljudima zbog svega bilo neprijatno — istakao je neimenovani izvor.

 

Kako su primetili fanovi Florens Pju koji je prate na društvenim mrežama, u ovome bi moglo biti istine. Naime, mlada glumica je jedina od članova ekipe filma "Ne brini, draga" koja nije "lajkovala" zvanični trejler za ovo ostvarenje koje je Olivija Vajld objavila na Instagramu, kao ni sopstvenu fotografiju koju je Vajldova podelila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

 

 Štaviše, Olivija je javno nahvalila mladu koleginicu, a ona je i to ignorisala.


Gledanje ove žene kako radi je bilo j****o neverovatno! Jedva čekam da vam pokažem još više — napisala je Olivija i "tagovala" Florens Pju, koja nije reagovala na divljenje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)


S druge strane, ne radi se o tome da ona nije aktivna na Instagramu jer je istog dana objavila trejler za film "Openhajmer" Kristovera Nolana.

 

"Šta je to Olivija uradila da je naljuti?", "Ona deli svaki detajl svega što je radila, a ovaj film ne pominje", "Koliko je smešno što je Florens ignoriše šta god da kaže"... neki su od komentara fanova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)


Podsetimo, Džejson Sudeikis i Olivija Vajld saopštili su krajem 2020. godine da su se rastali nakon sedam godina veridbe. Oni su tvrdili da su raskinuli još početkom godine i da su to samo skrivali od javnosti, ali samo nekoliko dana pre objave viđeni su zagrljeni na plaži. Oni danas imaju sjajan odnos i zajedno brinu o svojoj deci Otisu Aleksanderu (8) i ćerki Dejzi Džozefin (6).

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Ubrzo nakon što je objavljeno da su Džejson Sudeikis i Olivija Vajld raskinuli, ona je viđdena s pop senzacijom Harijem Stajlsom, kog je upoznala na snimanju filma "Ne brini, draga", a navodno Sudeikisu nije bilo lako da se nosi s ovim.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Tu postoji još mnogo ljubavi, voleo bi da ima nadu da postoji način da poprave stvari. Videćemo šta će biti — rekao je tada neimenovani izvor i dodao je Džejsonu "srce apsolutno slomljeno zbog raskida".

 

 

makonda-tracker