zaboravljeni ljubavnici

"Ona je starija žena, nije lepotica, ali..." NAJVATRENIJA AFERA slavnih skrivana je decenijama, a bila je puna uzbuđenja

0

Iako je u tom trenutku imao devojku i bebu, glumac je nekoliko ulica dalje od porodičnog doma imao još jednu vilu, a u njoj ― provod, razvrat i paralelnu vezu s najpoznatijom zvezdom Holivuda u tom trenutku

foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN
foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Tokom devedesetih bilo je u Holivudu mnogo ljubavi poznatih koje su trajale kratko, pa su uspele da promaknu i najupornijim paparacima ili da budu zaboravljene u medijima i javnosti.


Međutim, nisu sve uspele da se sakriju, a jedan bivši par dugo je pratio trač da je imao strastvenu vezu. U pitanju su Vudi Harelson (60) i slavna Glen Klouz (75), koji su se viđali kratko, a navodno je njihov odnos bio izuzetno intenzivan.
Kako su svojevremeno pisali američki mediji, glumci između kojih je 15 godina razlike bili su u vezi tokom 1991. godine, a oni su se svojski trudili da je sakriju i od svojih najbližih.

 

Prema spekulacijama u Holivudu početkom devedesetih, Glen je imala običaj da se u tajnosti ušunja u Vudijevu kuću usred noći ili da ode u njegovu prikolicu na filmskom setu i sačeka da on napravi pauzu od posla. Navodno je Glen, koja se baš te 1991. godine razvela od producenta Džona Starka, bila zaljubljenija i neretko bi se iznenada pojavila u gradu na mestu na kom bi Vudi tada bio u provodu.

 


Vudi Harelson tih dana je bio u vezi s Lorom Lui, s kojom ima ćerku Deni, koja je tada bila beba. Lora i Deni živele su jednoj od njegovih dveju vila u Malibuu, dok je glumac više vremena provodio u drugoj kući, udaljenoj svega nekoliko blokova.

 

Dok je u jednoj vili vodio miran porodični život, druga je navodno vrvela od mladih holivudskih lepotica, parti devojaka i striptizeta, a u njoj je bilo toliko živahno da su glumčevi prijatelji zvali ovu kuću Centar za žurke. Čim bi se Glen Klouz pojavila, Vudi je navodno odlazio sa žurke u spavaću sobu s glumicom.

 

Sedeo bi s društvom, a kad bi se ona pojavila odlazili bi u spavaću sobu na nekoliko sati ― izjavio je jedan Vudijev prijatelj.


Ove tvrdnje je, inače, mađarsko-američki pisac i scenarista Jozef Esterhaz, koji stoji iza scenarija za "Niske strasti", izneo u svojoj knjizi "Američka rapsodija", objavljenoj 2001, deset godina nakon Vudijeve i Glenine veze.

 


Kada se prisetimo njihove afere, niko nikad ne bi ni pomislio da su Vudi i Glen bili ljubavnici ― istakao je. ― Ona je starija žena koja se obično ne smatra lepoticom, dok je Vudi bio magnet za devojke i birao je uglavnom zgodne starlete. Pretpostavljam da to samo znači da su ljubav i požuda tamo gde ih pronađete.


Glen Klouz i Vudi Harelson upoznali su se u Los Anđelesu baš te 1991. godine, kada su zajedno radili na predstavi "Bruklinska perionica". Glumica je, inače, 1994. godine priznala da se viđala s Harelsonom, ali je istakla da je to davna prošlost. Izvori, međutim, tvrde da se njihova strast nije tako lako dala ugasiti i da nije sve trajalo tako kratko koliko se veruje.

 

Glen Klouz
foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Glen je htela da mislimo da je njihova veza stvar prošlosti, ali je istina da su i dalje imali česte i vatrene susrete ― istakao je holivudski insajder. ― Ovo se dešavalo najmanje još tri godine nakon navodnog raskida. Vudijeva veza s Lorom je više ličila na otvoreni brak. Ona je bila na mestu, ali znala je kakav je on. Zato nikad nije dolazila na Vudijeve žurke, u tu drugu kuću. To je dobro jer bi se Glen uvek pojavljivala.

 

Nijedno od njih dvoje nikada nije delilo previše detalja o svom odnosu, a pre nekoliko godina su na Instagramu objavili zajedničku fotografiju na kojoj su zagrljeni i nasmejani.

 

Glen Klouz, Vudi Harelson
foto: Instagram

 

 

 

 

makonda-tracker