mlada i lepa

Odmah je obrisala profil na Instagramu: Ko je devojka s kojom je Pike prevario Šakiru?

0

Ima 22 godine i dala je sve od sebe da sakrije od javnosti svoje fotografije čim je otkriveno da je bila sa zauzetim fudbalerom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prošle nedelje, svetski mediji su javili da su se kolumbijska pevačica Šakira i španski fudbaler Đerar Pike rastali posle 11 godina ljubavi.

 

Par je potom izdao zajedničko saopštenje kojim su potvrdili glasine da su stavili tačku na svoju zajednicu nakon više od decenije sreće i dvoje dece.


Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit svoje dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju — stoji u saopštenju.

 

Navodno je Pike prevario Šakiru s neimenovanom hostesom, a mediji su pisali da je vatrena Kolumbijka već nagovestila da u njenom braku nije sve u redu rečima najnovije pesme "Te Felicito".

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Kako bih te upotpunila, uništila sam sebe. Upozoravali su me, ali nisam obraćala pažnju. Shvatila sam da je sve tvoje lažno, to je bila kap koja je prelila čašu. Nemoj da mi kažeš da ti je žao, iako izgledaš iskreno. Ja te dobro poznajem i znam da lažeš. Čestitam ti na dobroj glumi, u koju si me uverio. Srećno sa daljim ulogama, izgledaš dobro u toj predstavi — reči su pesme "Te Felicito."


Prema pisanju španskih medija, do rastanka je došlo jer je Pike prevario Šakiru s mladom hostesom u Španiji, a sada se spekuliše o kome je reč.
Ime pomenute devojke navodno počinje slovom K, a prezime na M i bila je zaposlea u baru Traviesa u Barseloni. Ona je, čim su se pojavili tračevi o njenoj vezi s Pikeom, obrisala Instagram profil, javlja Cronica Directo.

 

Šakira, Đerar Pike
foto: Profimedia

Poznato je i da ima 22 godine i da je drugarica Pikeovog klupskog kolege Rikija Puiga i njegove devojke Džeme Iglesijas, čije su fotografije preplavile danas španske medije, koji je označavaju kao "krivca" za to što je fudbaler prevario Šakiru.

 

 

makonda-tracker