ne opterećuje se tračevima

"Kad ste zaista srećni, nije važno šta drugi misle!" Glumica prvi put iskreno o raskidu veridbe i vezi s mlađim pevačem

0

Već godinu dana, otkako je u vezi s jednim od najpopularnijih muškaraca na svetu i otkako se pročulo da je raskinula s poznatim glumcem i tatom svoje dece, lepa Olivija Vajld ćuti, ali sada je rešila da prekine tišinu.

foto: KEVIN DIETSCH / UPI / Profimedia
foto: KEVIN DIETSCH / UPI / Profimedia

Glumica Olivija Vajld (37) nikad nije bila preterano zainteresovana za pažnju medija i javnosti mimo njenih filmova, pa tako nije delila ni mnogo detalja o vezi s glumcem Džejsonom Sudeikisom (46) ni, sada, o ljubavi s britanskom muzičkom zvezdom Harijem Stajlsom (27).


U novembru ove godine, samo nekoliko dana nakon što su fotografisani kako se grle na plaži, objavljeno je da su Džejson i Olivija raskinuli, prema nekim izvorima još početkom godine. Par je zajedno proveo devet godina, od čega su sedam bili vereni, a zajedno su dobili sina Otisa i ćerku Dejzi. Dva meseca kasnije, otkriveno je da je ona u vezi s deset godina mlađim Harijem Stajlsom, a ubrzo se pojavio trač da se ipak Džejson i Olivija nisu rastali tako davno i da je ona započela ljubav s pevačem dok još glumac i ona nisu definitivno stavili tačku na svoj odnos.

 

Glumica se sada u intervjuu za Vogue osvrnula na ove glasine. Istakla je da joj je, kako bi svima bilo, primamljivo da ispravi ljude i kaže istinu, ali da to ipak nije važno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)


Očigledno je stvarno primamljivo ispraviti lažni narativ ― kaže ona. ― Ali mislim da, kada ste zaista srećni, shvatate da nije bitno šta o vama misle neznanci. Sve što vam je važno jeste šta je stvarno, šta volite i koga volite.


Olivija je priznala da se oseća zdravije i srećnije nego ikad u životu.
Mediji su proteklih dana pisali da je njen bivši verenik Džejson Sudeikis posramljen zbog svega što se desilo i da želi da ljudi veruju da su Olivija i on raskinuli mnogo pre nego što je ona stupila u vezu s Harijem, "ali to jednostavno nije tačno", tvrdi izvor blizak glumcu.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Olivija Vajld i Hari Stajls upoznali su se na snimanju filma Don't Worry Darling, koji ona režira i u kom on igra glavnu ulogu i ljubav između njih javila se iznenada.


Sve se dogodilo tako brzo, ništa od toga nije bilo u planu dok nije počelo snimanje s Harijem ― dodao je neimenovani izvor.


Glumica je sada skrenula pažnju i na to koliko se žene okrivljuju bez razloga i ističe da žene moraju da poštuju sebe i svoje pravo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)


Vrlo je lako kontrolisati žene uz pomoć krivice i stida, a ja nemam vremena ni za krivicu ni za stid. Posao na kom sam radila protekle decenije je učenje da ja imam pravo glasa i da treba da shvatim svoj glas ozbiljno ― napomenula je.

 

Njen bivši verenik i poznati glumac i komičar Džejson Sudeikis bio je sam dugo posle raskida, a nedavno je viđen kako razmenjuje nežnosti s glumicom Kili Hejzel (35).

 

1 / 3 Foto: HEM / Backgrid USA, Profimedia

 

Par već mesecima demantuje glasine da između njih postoji nešto više od prijateljstva, a sada su uslikani kako se ljube, grle, maze i uživaju na plaži. Kako tvrde izvori bliski glumcima, oni se "viđaju neobavezno".


Nikad to nije bilo nešto ozbiljno. Samo uživaju u zajedničkim trenucima — kaže neimenovani izvor za People.

 

 

makonda-tracker