ko ga ne bi obožavao?

Devojke, volećete ga JOŠ VIŠE! Evo kako Hari Stajls osvaja srca dece svoje devojke Olivije Vajld

0

Odavno već nije tajna da je glumica Olivija Vajld (37) u vezi s muzičkom zvezdom Harijem Stajlsom (27), a budući da se par odlično skriva od medija o njihovoj ljubavi se ne zna mnogo. Sada je, međutim, otkriveno da mladi pevač daje sve od sebe da ga njena deca zavole ― i to mu uspeva!

foto: Ana M. Wiggins / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: Ana M. Wiggins / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bivši član grupe One Direction Hari Stajls zna mnogo toga: da peva, svira, komponuje, glumi, pleše, a sudeći po magazinu Vogue, koji ga je prošle godine proglasio najbolje odevenim muškarcem planete, i da se obuče. Sada je otkriveno da je odličan u još nečemu ― zabavljanju mališana!


Pevač je navodno uspostavio odličan odnos s decom svoje nove devojke i čuvene holivudske glumice i režiserke Olivije Vajld, malim Otisom (7) i Dejzi (5), koje je ona dobila tokom veze s glumcem Džejsonom Sudeikisom.


On je i sam veliki klinac. Provodi sate igrajući se s Olivijom decom i zabavljajući ih. Uživa da ih vodi u park, da igra žmurke s njima, da na plaži prave zamkove od peska ― rekao je za Life & Style izvor blizak pevaču.

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Mediji su nedavno pisali i da je Olivija porodično otišla na nastup svog dečka u San Dijegu, s Otisom i Dejzi i sa svojom majkom En Tvist, a očevici su pričali za medije da su svi plesali, pevali i odlično se proveli.


Olivija Vajld i Hari Stajls viđaju se otkako su se 2020. godine upoznali na snimanju filma Don’t Worry Darling, čiju režiju potpisuje Olivija, a u kom Hari igra glavnu ulogu. Prvi put su se u javnosti pojavili kao par u januaru, a uskoro su medije preplavile njihove zajedničke fotografije.


Olivija je očarana Harijem. On je stvarno usrećuje. Kao da je izmamio njenu otkačenu stranu ― rekao je nedavno za Us Weekly izvor blizak glumici.

Kada se pročulo za Olivijinu ljubav sa Stajlsom, glumac Džejson Sudeikis, s kojim je glumica bila devet godina i s kojim je zasnovala porodicu, navodno je bio skrhan jer se nadao raskidu. Izvor blizak glumcu rekao je tada i da je Sudeikisu "srce apsolutno slomljeno zbog raskida".

1 / 4 Foto: Profimedia


Tu postoji još mnogo ljubavi, voleo bi da ima nadu da postoji način da poprave stvari. Videćemo šta će biti — rekao je neimenovani izvor.


makonda-tracker