(FOTO)

Zagrljaji, poljupci i ROMANTIČNA VEČERA: Čim je potvrdila ljubav s jednim, slavna lepotica uhvaćena s drugim glumcem!

0

Već 11 godina spekuliše se da između njih postoji nešto više od prijateljstva, a oni mudro ćute. Međutim, nove fotografije ponovo su podstakle glasine — baš nakon što je lepa glumica prestala da krije svoju vezu s drugim kolegom

foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Glumac Čening Tejtum (41) i glumica Zoe Kravic (32) od početka godine se dovode u vezu, a oni su nedavno prvi put prošetali kao par. Nakon više meseci glasina i simpatičnih paparaco fotografija na kojima zajedno šetaju Njujorkom, kao i nakon što su uhvaćeni kako zajedno napuštaju Met galu, par se uhvatio za ruke i time potvrdio tračeve.


Međutim, američki paparaci sada su uhvatili Zoe u društvu glumca Krisa Pajna (41)!

 

 

Oni su uživali u večeri u Zapadnom Holivudu, a po izlasku iz suši restorana su ćaskali i grlili se, dok je Pajn pred rastanak poljubio u glavu lepu glumicu.


O njihovom odnosu se spekuliše već dugo, a prvi put je počelo da se šuška da nisu samo prijatelji još 2010. godine, nakon što su zajedno proveli čitavo veče na Met gali. Tri godine kasnije, viđeni su na Nedelji mode u Londonu, što je ponovo pokrenulo tračeve da su u vezi, a ni Zoe ni Kris nikad nisu to potvrdili. Ipak, Pajn je bio gost na njenom venčanju 2019. godine.

,

Kris Pajn
foto: Profimedia

Čening Tejtum i Zoe navodno su se zbližili tokom rada na filmu Pussy Island, koji je rediteljski debi Kravicove, a prvi put su dovedeni u vezu kao par u januaru, samo nekoliko dana nakon što se pročulo da se glumica razvodi od Karla Glasmana.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Prvi put su se tračevi o njihovoj vezi pojavili još u januaru, samo nekoliko dana nakon što je Zoe podnela zahtev za razvod od glumca Karla Glusmana nakon dve godine braka, ali je izbor blizak glumici tada za E! izjavio da je ona slobodna. Čening je, s druge strane, u oktobru raskinuo s britanskom pevačicom Džesi Džej, s kojom je bio u vezi od razvoda s glumicom Dženom Djuan.

 

 

makonda-tracker