uživa

Bred Pit ima novu devojku! Glumac u jeku borbe za starateljstvo živi punim plućima — koliko je moguće

1

Omiljeni holivudski lepotan oduvek je privlačio pažnju svojim ljubavnim životom, a sada je izvor blizak njemu otkrio detalj o kom glumac ranije nije pričao

foto: Toulouse / Goff Photos / Profimedia
foto: Toulouse / Goff Photos / Profimedia

Američki glumac Bred Pit (58) pre šest godina se rastao od glumice Anđeline Džoli, s kojom ima šestoro dece.


Usledila je ljuta borba između bivših supružnika: Džolijeva ga je optužila za nasilje, nego vreme je morao da se testira na drogu pre nego što se sastane sa svojom decom, bio je na odvikavanju od alkohola, Bred je tužio bivšu suprugu jer je prodala svoj udeo u njihovoj zajedničkoj vinariji bez konsultacije s njim, potom izgubio u sporu...


Za sve to vreme, glumac je pod budnim okom javnosti i nastavlja da radi, a osvojio je čak i Oskara, a sada je otkriveno da mu ni na ljubavnom planu nije dosadno.

 

Naime, izvor blizak Bredu Pitu izjavio je da se on viđa s jednom ženom, iako veza još uvek nije ozbiljna.


On izlazi, ali nije u ozbiljnoj vezi — rekao je anomimni izvor za People.
Kako je on istakao, Pit u Los Anđelesu ima oko sebe "veliku grupu umetnika" za prijatelje. On je posvećen svemu u čemu uživa i trudi se da nastavi s normalnim životom.

 

1 / 8 Foto: Defrance / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Otkako se razveo od Anđeline, Bred je dovođen u vezu s više poznatih žena, a najviše se pričalo o njegovoj vezi s glumicom Alajom Šokat, koju nijedno od njih dvoje nikad nije priznalo, i s nemačkom manekenkom poljskom porekla Nikol Poturalski, koja je za vreme njihove ljubavi bila udata (i ostala posle raskida).

 

Bred ima svoje filmove, ima vinariju "Miraval" i sve ove druge pasije — istakao je izvor. — On voli arhitekturu, kreativnost. Živi punim plućima, koliko je moguće u ovim okolnostima.


Okolnosti na koje je mislio izvor jesu turbulencije u njegovom privatnom životu, budući da bitka s Anđelinom Džoli ne jenjava, iako su prošle godine od njihovog rastanka.

 

Premda je neko vreme delovalo kao da su se primirili, oni i dalje ne odustaju od borbe za starateljstvo nad decom. Par zajedno ima sina sinove Medoksa (20) i Paksa (18), ćerke Zaharu (17) i Šajlo (16), kao i blizance Vivijen i Noksa (13), a američki mediji pišu da će njihova najmlađa deca biti punoletni ljudi u trenutku kada spor konačno bude okončan. To, međutim, ne znači da Anđelina i Bred dižu ruke.

 

1 / 10 Foto: Profimedia


Prema pisanju medija, Džolijeva daje sve od sebe da se spor ne završi u skorije vreme.


Jasno je da je Endži dala sve od od sebe da se proces odloži i produži — rekao je jedan izvor za Us Weekly. — Sve što on može jeste da radi sa svojim pravnim timom i predaje dokumentaciju.


Nijedno od njih dvoje nije javno komentarisalo situaciju u kojoj su se našli, a Anđelina je jednom prilikom istakla da je zbog oca svoje dece prinuđena da živi u Los Anđelesu iako je imala drugačije planove.

 

 

makonda-tracker