KONAČNO

POSLE SEDAM MESECI ĆUTANJA I NEIZVESNOSTI: Šarmantna glumica dala prvu izjavu o svojoj vezi s Bredom Pitom!

0

U novembru prošle godine, svetska javnost bila je iznenađena zbog vesti da je proslavljeni glumac u vezi s tri decenije mlađom koleginicom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Otkad se razveo od Anđeline Džoli, Bred Pit nije zvanično imao devojku, a mediji su ga povezivali s nekim od najlepših žena u Holivudu, pa i s njegovom bivšom suprugom Dženifer Aniston.


Ipak, kao javna tajna prihvaćeno je da je on u vezi s Alajom Šokat, koju publika zna po ulozi u seriji Arrested Development. Njih dvoje viđani su zajendo na izložbama, u restoranu brze hrane, tokom šetnje, u provodu, a navodno je Šokatova viđena kako izlazi iz Bredove kuće dok je ibo u samoizolaciji zbog virusa korona.


Sada, prvi put nakon što su glasine o njihovom odnosu preplavile medije, Alaja je dala prvu izjavu na tu temu.


Nismo u vezi. Mi smo samo prijatelji — rekla je glumica za Vulture.

1 / 14 Foto: Profimedia


Ona je dodala da se i ranije pominjala u medijima, ali nikada na ovaj način i da je ovo što se trenutno dešava "van kontrole".


Izvori bliski Pitu i Šokatovoj do sad su davali oprečne izjave — neki njihovi prijatelji tvrde da su zaljubljeni do ušiju, a nije malo ni onih koji kažu da oni samo imaju slična interesovanja i da su se zato sprijateljili. Kome vi verujete?

makonda-tracker