iznenađujuće

Uhvatio ju je s Bredom Pitom, kupio joj ZLATNU KADU od 2,2 miliona: Ova žena bila je prva i NAJVEĆA LJUBAV Majka Tajsona

0

Bokser nije žalio za novcem koji je zaradio. On ga je neprestano trošio, a jedan od većih izdataka u njegovom životu je rođendanska proslava koju je priredio bivšoj supruzi. 

foto: AP
foto: AP

Majk Tajson, koji danas puni 56 godina, jedan je od najpoznatijih profesinalnih boksera, koji se aktivno takmičio od 1985. do 2005. godine. Pored neverovatnih uspeha koje je imao, njegov život bio je veoma interesantan.

 

O njemu su ispričane mnoge priče. Uglavnom su sve bile na temu optužbi za silovanja, ali ono što je zanimljivo jeste Tajson je za vreme svog života potrošio veliku svotu novca. 

 

Bokser nije lako došao od velike zarade, ali kada ju je stekao znao je šta da radi s njom. Prema Vašington Postu, neke procene su da je potrošio oko 4,5 miliona dolara na automobile i motocikle, 3,4 miliona dolara na odeću i nakit i 7,8 miliona dolara na lične troškove.

 

Neko vreme je izgledalo kao da nijedna cena nije bila previsoka za Tajsona.

 

Potrošio je bogatstvo na dva bela bengalska tigra i njihovog dresera. Velike mačke koštaju 140.000 dolara, a njihov trener je bio još 125.000 dolara svake godine. Međutim, to nije bilo ništa u poređenju sa kadom koju je kupio svojoj prvoj ženi Robin Givens i u poređenju sa rođendanskom proslavom koju je priredio za nju i koja je iznosila oko 2,2 miliona dolara. Bila je to kada koju je na kraju zadržao kada su se njih dvoje razveli, ali ju je Tajson prodao. Prodao ju je britanskom milijarderu za oko polovinu cene koju je platio za nju.

 

Majk Tajson
foto: Kirill Kallinikov / Sputnik / Profimedia

Podsetimo da se Tajson oženio Givensovom 1988, a njih dvoje su se razveli 1989. Iako Tajsonova autobiografija kaže da je Givensova pozitivno uticala na njega njega, podsetimo da je ona podnela zahtev za razvod braka tvrdeći da je Tajson bio uvredljiv i ljubomoran. Možda je ljubomora imala smisla, jer je Tajson tvrdio da je zatekao intimni trenutak između Givensove i Breda Pita.

 

Pisalo se da su njih dvoje imali veoma težak odnos od početka, ali nisu imali zajedničku decu.Tajson je naslednike dobio u njegovom drugom braku sa Monikom Tarner 1997. godine. Međutim i njihova ljubavna priča se na kraju završila razvodom nakon što je ona tvrdila da ju je Tajson prevario.

 

Majk Tajson, Egzodus Tajson
foto: c51 / Zuma Press / Profimedia

 

Tajson je na kraju sredio svoj svet i oženio se svojom trećom ženom, Lakihom "Kiki" Spajser, 2009. godine, sa kojom ima dvoje dece. 

 

Danas se procenjuje da je njegova neto vrednost oko 3 miliona dolara, što nije loše s obzirom na to da je sve izgubio u jednom trenutku.

 

 

makonda-tracker