zašto su ovo uradili?!

"Je li on to UMRO?!" Uznemirujuća fotografija Breda Pita o kojoj danas bruji cela planeta

0

Navikli smo da fotografije glumca Breda Pita mame uzdahe, ali najnovija je izazvala sasvim drugačiju reakciju...

foto:  EPA-EFE/Chris Pizzello / POOL
foto: EPA-EFE/Chris Pizzello / POOL

Holivudski glumac i miljenik ženskog dela publike Bred Pit spada u zvanično najlepše ljude sveta i svakim svojim javnim pojavljivanjem oduševljava dame, ali najnovija defintivno nije izazvala uzdahe.


Naime, Pitovo lice krasi najnoviji broj magazina GQ, a fotografija je sve samo ne uobičajena!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)


Glumac je pozirao u vodi, okružen cvećem, a njegov izraz lica je "zaleđen", što mnogi na društvenim mrežama komentarišu kao da glumi mrtvo telo.


"Je li on to umro?", "Kome je palo na pamet da mu kaže da se pretvara da je leš", "Imaš pred sobom Breda Pita i ti ga slikaš ovako, ovo je strašno", "GQ, nikad vam ovo neću oprostiti", "Da je makar skinuo ovu odvratnu košulju"... neki su od komentara šokiranih fanova slavnog glumca na društvenim mrežama.

 

Fotografija Breda Pita najverovatnije je inspirisana čuvenom slikom ser Džona Evereta Milea, engleskog slikara koji je sredinom 19. veka završio "Ofeliju" — portret mlade žene na samrti. Glavni motiv ove slike je Ofelija, Šekspirov lik iz "Hamleta", kako peva na samrti u danskoj reci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARTnews (@artnews)


Pod naslovom "Bred Pit ovoreno o svom svetu snova", GQ je objavio ispovest čuvenog glumca u kojoj je on priznao kakvi snovi ga proganjaju godinama.


Četiri ili pet godina, moj najdominantniji san bio je kako me ubadaju. To bi se uvek dešavalo po mraku, noću, dok hodam kroz park ili ulicom. Pao bih ispod ulične svetiljke, poput one u "Isterivaču đavola", a neko bi skočio i ubadao me po rebrima — podelio je Bred i otkrio da bi ponekad sanjao da ga neko prati pre napada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)


Glumac je otvoreno pričao i o svojim sastancima anonimnih alkoholičara na koje je išao godinu i po dana. Kako je istakao, ono što je čuo i video tada, promenilo mu je život.


Čuo sam životne priče drugih ljudi koji su dotakli dno i to je za mene jednostavno grozno — istakao je Pit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

 

 

makonda-tracker