vredi imati sličnu

Stoji (bukvalno) svakoj ženi i skriva i do 10 kilograma: Najlepša letnja haljina po ukusu Anđeline Džoli

0

Kako se obući tako da vam bude prijatno i na 40 stepeni, a ostajete šik? Glumica Anđelina Džoli ima rešenje!

foto: ROMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: ROMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumica Anđelina Džoli se, nakon pauze, vratila režiji, pa ovih dana u Rimu radi na filmu "Bez krvi", svom novom projektu.


Kako pišu svetski mediji, u pitanju je priča zasnovana na romanu italijanskog pisca Alesandra Barikoa koja se bavi temom traume i samoisceljenja nakon rata, a u glavnim ulogam pojavljuju se Salma Hajek i Demijan Bičir.


Kada nije na setu, Anđelina koristi svaki slobodan trenutak da uživa u lepotama Rima sa svojom porodicom, a paparaci su je sada primetili dok je sa ćerkom Zaharom obilazila Vatikanske muzeje, kompleks koji čuva neka od neprocenjivih umetničkih dela.

 

Budući da su temperature u Italiji ovih dana blizu 40 stepeni, Anđelina je za dnevnu šetnju odabrala vrlo praktičan autfit, koji joj omogućava da uživa po vrelom danu.


Glumica i režiserka pojavila se u beloj haljini, kakva je apsolutni must have svake letnje sezone. Krasi je A-kroj, ravan četvrtasti dekolte, a ima i kratke rukave sa nenametljivom čipkom.

 

1 / 7 Foto: ROMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Anđelinu je očarao model koji se širi već ispod grudi, zbog čega "podiže" struk i čini da izgleda izduženije, a haljina pada do članaka i leprša pri koraku, što je savršen izbor za najveće vrućine.


Ovakvi modeli preporučuju se ženama svih tipova građe jer mogu da sakriju nedostatke i viškove (na stranu što Anđelini to nije potrebno...), a zrače romantičnom atmosferom i idealne su u mnogim prilikama.


Anđelina Džoli je uz trendi model ponela ravne papuče modne kuće Valentino, kakve ima u više boja, a ovog puta se odlučila za bež model sa zlatnim monogramom čuvenog brenda. Ona je izgledala odlično u kombinaciji s minijaturno bež torbicom, a glumica je sve zaokružila decentnim minđušama i prirodnim izdanjem.

 

 

makonda-tracker