čist neukus!

Nije ni čudo što Kim nije htela da se fotografiše s njima! Sestre Kardašijan-Džener donele MODNU KATASTROFU na Met galu

2

Prvi put su sve sestre iz porodice Kardašijan-Džener pozvane na Met galu, ali nisu sve ostavile sjajan utisak. Naprotiv!

foto: INSTARimages.com/Profimedia
foto: INSTARimages.com/Profimedia

Klan Kardašijan-Džener konačno je stigao na crveni tepih Met gale potpun!


Nakon što su godinama sve maštale da se prisustvuju ovom događaju, prva je priliku dobila Kim Kardašijan, koja je najpre stigla na Met galu kao pratilja Kanjea Vesta, ali je vremenom "zaslužila" i sopstvenu pozivnicu. Vremenom su joj se pridružile polusestre Kendal i Kajli Džener, ali su Kortni i Kloi Kardašijan oduvek smatrane poznatima s tzb. B liste, makar kada je reč o ovoj porodici, pa za njih na Met gali nije bilo mesta.

 

Ove godine su, međutim, sve pozvane, ali se stiče utisak da niko sem Kim i Kendal nije dorastao ovom modnom izazovu.


Kim Kardašijan nesumnjivo je bila zvezda večeri, jer je na crveni tepih stigla poslednja, o njoj se najviše pričalo u danima pre događaja, a onda je (bukvalno!) zasijala u veličanstvenoj haljini u kojoj je Merilin Monro 1962. godine otpevala Džonu F. Kenediju "Srećan rođendan, gospodine predsedniče".

 

1 / 11 Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE


Kendal je odabrala providan top crne boje s raskošnom suknjom balskog kroja, koje potpisuje modna kuća Prada, a sve je rađeno po njenoj meri. Utisak donekle kvare izblajhane obrve, ali u svakom slučaju je Kendalino izdanje zapaženo i vredno pomena.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE


Međutim, kada je reč o ostalim sestrama, one se definitivno nisu proslavile!
Najviše negativnih reakcija dobila je Kortni Kardašijan, koja je ponela kratku belu košulju i neobičnu suknju Toma Brauna, a za suknju s potpisom ovog dizajnera odlučio se i njen suprug Travis Barker. Društvenim mrežama kruže komentari da je kortni izgledala kao "konobarica koja je bila kreativna sa svojom uniformom", a šale ne prestaju ni na račun muzičara, koji je sunju nosio preko pantalona.

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE


Kajli je, s druge strane, došla u belom od glave do pete, a izbor je pao na venčanicu brenda Off-White koja ima klasični kroj i belu poluprovidnu tkaninu s kratkim rukavima preko jednostavnog korseta. Ukras koji je nosila na glavi zapravo je bio okrenut kačket s velom i ukrasima u obliku cvetova, a njen autfit najčešće se opisuje jednom rečju — neukus!

 

1 / 3 Foto: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia


Ovo je bilo posebno veče za Kloi Kardašijan, koja je prvi put prisustvovala Met gali, a odlučila je da stigne u poluprovidnoj haljini ukrašenoj zlatnim resicama, koja nosi potpis modne kuće Moschino. Utisak možda ne bi bio loš da Kloi nije poželela da bude ekstravagantna, pa je svemu dodala elegantne rukavice neobičnog dizajna: jedna se pruža do ramena i ima upadljiv puf efekat, dok je druga do sredine nadlaktice i drapirana.

 

1 / 3 Foto: Angela WEISS/AFP/Profimedia

 

Šta američka modna javnost misli o autfitima sestara iz porodice Kardašijan-Džener možda najbolje govori komentar na Tviteru:


Nije ni čudo što Kim nije htela da se slika s njima!

 

 

 

 

 

makonda-tracker