verovali ili ne

Čak je i Kim Kardašijan bila u njenoj senci! Kad saznate ko je osmislio stajling Blejk Lajvli — OSTAĆETE BEZ REČI

0

Na Met gali 2022. godine glumica Blejk Lajvli još jednom je pokazala zašto važi za nekrunisanu kraljicu ovog događaja, a malo je poznato ko stoji iza njenog stila...

foto: Nancy Rivera / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Nancy Rivera / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Blejk Lajvli (34) žena je koja briljira u baš svakoj prilici, bez obzira na to šeta li crvenim tepihom ili juri za ćerkama po njujorškim ulicama.


Ona se tokom proteklih godina izdvojlia kao jedna od najbolje odevenih lepotica, ne samo u Holivudu nego, uopšte, u svetu zabave i gde god da se pojavi osvaja laskavu titulu najbolje odevene. Još nijednom nije napravila modnu grešku i dobila negativne komentare modne kritike, a Met gala, koja je održana u ponedeljak uveče, bila je još prilika u kojoj je ona zablistala.

 

Blejk je, u skladu s temom "Pozlaćeno doba", koje se odnosi na period izgradnje Amerike, obukla haljinu inspirisanu Kipom slobode. U pitanju je toaleta modne kuće Versace koja je najpre bila bakarne boje, da bi se potom transformisala u rezedo, nalik na patinu — baš kao što je Kip slobode zbog oksidacije vremenom promenio boju.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE


Veličanstveno izdanje smatra se najlepšim na ovogodišnjoj Meti gali, a mnogi veruju da je Blejk nadmašila i Kim Kardašijan, koja je ponela čuvenu toaletu Žan-Luja u kojoj je Merilin Monro 1962. godine otpevala Džonu Kenediju "Srećan rođendan, gospodine predsedniče".


Ko stoji iza Blejkinog izdanja? Verovatno pomišljate na čitav tim ljudi, sastavljenih od najboljih stilista današnjice, ali... Verovali ili ne, ona jesama osmislila sve!

 

Glumica je poznata po tome što je od početka sama svoja stilistkinja i uvek sama planira svoje odevne varijante, do najsitnijih detalja.

 

1 / 20 Foto: RW/MPI / Capital pictures / Profimedia


Ja volim dizajn i modu, to je moj način da budem kreativna — rekla je pre nekoliko godina Blejk za Women's Wear Daily. — U mom poslu možete da budete kreativni, ali na kratak vremenski period i uz uključivanje mnogo ljudi, dok sam u modi ja početak, sredina i kraj, mogu da budem kreativna i imam rok.


I ne samo što brine o sebi, nego Blejk rado doteruje druge i, uopšte, uživa da pravi nešto ni od čega.


Iz tog razloga drugaricama pravim frizure, šminkam ih, volim da kuvam... Možete da budete kreativni i da sve završite. Dok u mom poslu uradite sve i onda je gotovo tek posle dve godine — istakla je Blejk.

 


 

makonda-tracker