(foto)

Dobro pogledajte ove fotografije! OTKRIVENA TAJNA Dženifer Lopez i Bena Afleka — i kladimo se da ćete se raznežiti

0

Nakon što su zajedno kupili novu kuću, Džej Lo i čuveni glumac spremni su da ozvaniče vezu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez (52) vratila se u Los Anđeles, nakon što je neko vreme boravila u Kanadi i Španiji, zbog snimanja svog novog filma "Majka", u režiji Niki Karo.


Odmmah po povratku u Ameriku, paparaci su je spazili, i to dok je sa ćerkom Eme Munjiz razgledala nameštaj. Ovo je važna stavka u njenom životu u ovom trenutku, budući da su Ben Aflek i ona nedavno kupili imanje s raskošnom vilom, a za sve su izdvojili čak 50 miliona dolara.


Sudeći po najnovijim fotografijama, to nije jedina novina!


Naime, paparaci su, tokom pomenute Dženiferine šetnje sa ćerkom, primetili da latino diva na prstu nosi ogroman dijamantski prsten, zbog čega se spekuliše da su se Ben Aflek i ona ponovo verili.

 

1 / 7 Foto: Stoianov-max/Lopez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Dženifer i Ben su se u aprilu 2021. godine pomirili 17 godina nakon što su raskinuli veridbu, a samo nekoliko meseci kasnije pevačica se sa ćerkom Eme i sinom Maksom iz Majamija preselila u Los Anđeles kako bi mogla da bude s njim. Ubrzo je upoznala i njegovu decu Vajolet, Serafinu i Sema, kao i bivšu suprugu i poznatu glumicu Dženifer Garner. Par često porodično provodi vreme i razdvajaju se samo zbog poslovnih obaveza, a i tada tek na kraći period.


Džej Lo nedavno je dala intervju u kom je iskreno pričala o svom uživanju u ljubavi s Aflekom.


Kada vidim kakva je osoba, kakvo je ljudsko biće, kakav je muškarac danas, kakav je danas otac, kakav je partner... On je sve što sam uvek znala da je bio i sve što sam želela da bude — zaključila je Dženifer.

 

 

makonda-tracker