(FOTO)

Popustila i ― provela se SJAJNO: Dženifer Garner se pridružila Benu Afleku i Dženifer Lopez u porodičnom uživanju!

0

Prvi put nakon što su se Dženifer Garner i Ben Aflek razveli, glumica je viđena u društvu neke od njegovih novih devojaka ― a u pitanju je Džej Lo!

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nekadašnji zlatni holivudski par Ben Aflek (49) i Dženifer Garner (49) za Noć veštica su se maskirali u srećne bivše, pišu američki mediji.


Bili srećni zbog toga ili ne, glumci su sa svojom decom u komšiluku šetali s decom uživajući u običaju da mališani kostimirani idu od vrata do vrata i traže slatkiše poznatom kao trick-or-treat, a s njima je bila i Benova stara-nova devojka i muzička diva Dženifer Lopez (52)!


Svi se slažu i fokus je uvek na deci. Dženifer, Ben i Džen Garner su se uvek trudili da njihova deca imaju predivnu Noć veštica ― rekao je za People izvor blizak ovoj velikoj porodici. ― Njihova deca su se sprijateljila i htela da idu zajedno. Imalo je smisla da krenu svi.

 

1 / 3 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Izvor je dodao i da su Ben, dve Dženifer i njihova deca uživali u porodičnom vikendu.


Prema pisanju medija, Aflek je ranije tog dana sa Dženifer Garner i njihovom decom viđen u jednom kafiću u Los Anđelesu.


Ben i glumica, koji su bili u braku od 2005. do 2018. godine, zajedno imaju troje dece: Vajolet (15), Serafinu (12) i Samjuela (9), dok Dženifer Lopez s bivšim suprugom i pevačkom zvezdom Markom Entonijem ima blizance Maksa i Eme (13).

 

1 / 14 Foto: Profimedia


Podsetimo, Ben Aflek i Džej Lo su, 17 godina nakon raskida veridbe, obnovili romansu u aprilu ove godine i od tada su nerazdvojni, a latino diva se zbog svog dragog s decom već preselila iz Majamija u Los Anđeles. Mediji su pre nekoliko meseci pisali da Dženifer Garner, koja je i sama srećno zaljubljena u biznismena Džona Milera, s kojim se ne uglavnom ne pojavljuje u javnosti, ne želi da se njena deca druže sa Dženifer Lopez. Ona je navodno bila zabrinuta da Benove česte kratke veze loše utiču na njihove mališane i odlučila je da Vajolet, Serafina i Samjuel upoznaju nove devojke svog oca tek nakon što vidi imaju li te veze budućnost.

 

Dženifer Garner
foto: Profimedia

Džen će se složiti kada bude sigurna da je pred Benom i Džej Lo duga veza i kada deci bude prijatno da budu u njenoj blizini — kaže izvor blizak glumici.


Drugi izvor je dodao da je Garnerova skeptična u vezi s "Benifer" i plaši se da će deca biti izložena bespotrebnoj ljubavnoj drami, kao i da je ona zabrinuta da benova ljubav sa Džej Lo ide prebrzo.


Međutim, vrlo brzo nakon toga, njihovo najmlađe dete viđeno je u društvu mališana Dženifer Lopez, a ubrzo su oni često počeli da izlaze zajedno. A sada im se pridružila i sama Garnerova i dobili smo još jednu veliku holivudsku porodicu!

 

makonda-tracker