to se zove romantika

Muškarci, gledajte i učite! Ben Aflek priredio Dženifer Lopez za NEZABORAVNO iznenađenje za Dan zaljubljenih

0

Htela je da ostavi to za sebe, ali jednostavno nije izdržala! Ko bi rekao da je čuveni glumac ovoliko romantičan?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekoliko dana nakon Dana zaljubljenih, američka pevačica i glumica Dženifer Lopez ipak nije izdržala da ne podeli sa celim svetom "sitnicu" kojom ju je obradovao njen dragi i poznati holivudski glumac Ben Aflek.


Slavna Džej Lo otkrila je da je Afleka inspirisala njena nova pesma On My Way, koju je pevačica snimila kao soundtrack za svoj novi film Marry Me, pa joj je napravio personalizovani i nostalgični spot sastavljen od njihovih snimaka i fotografija.

 

U njemu se vide snimci iz perioda kada su Dženifer i Ben prvi put bili zajedno — od 2002. do 2004. godine, kao i njiihove fotografije iz detinjstva, scene iz filmova, momenti sa crvenog tepiha. Među najupečatljivijim trenucima su legendarni trenuci čuvenog para, poput Aflekovog pojavljivanja u njenom spotu za pesmu Jenny From The Block, a svi ovi snimci ubačeni su između trenutaka kada vidimo Džej Lo kako peva, zbog čega kompilacija izgleda kao pravi spot!

Gledanje ovoga me je nateralo da razmislim o putovanju prave ljubavi, njenim neočekivanim preokretimma i skretanjima, i da — kada je pravo — zapravo može da traje zauvek — napisala je Dženifer Lopez kada je podelila sa svetom ovaj simpatičan dar. — Ovo mi je ozbiljno istopilo srce.


Dženifer i Ben su se u aprilu 2021. godine pomirili 17 godina nakon što su raskinuli veridbu, a samo nekoliko meseci kasnije pevačica se sa ćerkom Eme i sinom Maksom iz Majamija preselila u Los Anđeles kako bi mogla da bude s njim. Ubrzo je upoznala i njegovu decu Vajolet, Serafinu i Sema, kao i bivšu suprugu i poznatu glumicu Dženifer Garner. Par često porodično provodi vreme i razdvajaju se samo zbog poslovnih obaveza, a i tada tek na kraći period.

 

1 / 9 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Džej Lo nedavno je dala intervju u kom je iskreno pričala o svom uživanju u ljubavi s Aflekom.


Kada vidim kakva je osoba, kakvo je ljudsko biće, kakav je muškarac danas, kakav je danas otac, kakav je partner... On je sve što sam uvek znala da je bio i sve što sam želela da bude — zaključila je Dženifer.

 

 

makonda-tracker