iskreno

Izgled njene ćerke često je na meti kritika: Dženifer Lopez prvi put o teretu koji njena slava predstavlja njenoj deci

5

Gotovo svakodnevno, na društvenim mrežama se mogu videti negativni komentari o deci, a naročito o ćerki latino dive, kojima Džej Lo ne pridaje previše pažnje

foto: P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pored toga što je pevačica, plesačica, dizajnerka, superzvezda i devojka glumca Bena Afleka, Dženifer Lopez je, kako često ističe, na prvom mestu majka. Ona je s bivšim suprugom i latino zvezdom Markom Entonijem dobila blizance Eme i Maksa, koji su se nedavno s majkom iz Majamija preselili u Los Anđeles kako bi ona bila bliže Afleku nakon pomirenja.

 

Ovi tinejdžeri rado provode mnogo vremena s majkom, a Eme naročito uživa u šopingu sa Džej Lo iako mama i ona nemaju isti ukus.

 

Naime, Eme preferira sportski stil, a zbog svog autentičnog izgleda neretko je na meti negativnih komentara na društvenim mrežama, iako je u pitanju samo dete od 13. godina. Eme se , inače, oblači vrlo ležerno i obično nosi vrećaste pantalone i predimenzionirane košulje, obuva patike i uglavnom je odevena tako da joj je prijatno i udobno, a nedavno je deo kose ofarbala u zeleno, čime je privukla mnogo pažnje. Uprkos tome što je samo dete, ona se često suočava sa šokantnim komentarima — "Liči na tatu, jadna devojčica", "Ono kad ti je mama Džej Lo, a ti izgledaš ovako", "Čak je i Mark Entoni lepši od nje"...

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Kako je Džej Lo sada istakla tokom gostovanja u emisiji čuvenog Džimija Falona, nedostaju joj dani kada je svoju decu držala u krilu jer su oni danas tinejdžeri u potrazi za svojim identitetom. Ona objašnjava da njena deca ne mogu da žive njen život i po njenim pravilima, već da moraju da rade šta njima odgovara i prija.

 

— Moraju da pronađu sami sebe i ograde se od svoje poznate majke, da kažu: to je moj život, ja imam sopstveni identitet. Ja sam to što sam, ovako razmišljam o svetu, ovo je ono što ja mislim — rekla je pevačica.


Pored toga, Džej Lo insistira na privatnosti svoje dece, onoliko koliko je to moguće jer su joj paparaci uvek za petama, pa tako vrlo retko na Instagramu objavljuje njihove fotografije. Njena ćerka Eme je, inače, devojčica kakva se čak i u Holivudu retko sreće: iako ima tek 13 godina, već je napisala jednu dečiju knjigu ("Bože, pomozi mi!") i radi na drugoj, a kada je 2020. godine na Superboulu nastupila sa Dženifer i izvela njenu pesmu If Ain't Got You mnogi su komentarisali da je za pesmu talentovanija čak i od mame, a pohvalile su je velike muzičke zvezde poput Ališe Kiz.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Dženifer i Mark su, inače, bili u braku punu deceniju, a razveli su se 2014. godine. Danas su u sjajnim odnosima i zajedno brinu o svojoj deci, a izvor bliski paru kažu da svi njihovi porodični dogovori odlično funkcionišu.


Podržavaju jedno drugo i trude se da sve protekne u redu — rekao je nedavno izvor.

 

 

 

makonda-tracker