optička varka

Vizuelno skidaju bar 5 kilograma, a izdužuju figuru: Džej Lo ima NAJLEPŠE FARMERKE SEZONE, a nosi ih uz poseban trik

0

Udobne, prelepe, a vrlo, vrlo praktične!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Latino divu Dženifer Lopez gotovo je nemoguće videti bez Bena Afleka u poslednje vreme, a za jednu romantičnu šetnju odabrala je vrlo trendi autfit
Pevačica i glumica Dženifer Lopez spada u poznate dame koje obožavaju džins — jednako često i atraktivno nosi i vrećaste i skinny modele, a kombinuje ih kako s patikama tako i s obućom na štiklu.


Džej Lo vrlo retko pogreši kada su ovakve pantalone u pitanju, a sada je odabrala model koji je bez sumnje savršen za njenu figuru. Možda čak i najpraktičniji koji smo videli ove sezone!

 

Latino zvezda i njen dragi Ben Aflek uhvaćeni su u Los Anđelesu tokom opuštene šetnje, a nisu krili koliko uživaju u zajedničkom društvu, dok se spremaju da se usele novu zajedničku vilu od čak 50 miliona dolara.


Džej Lo je za ovu priliku odabrala farmerke vrlo visokog struka, i to od nešto tamnijeg teksasa. U gornjem delu, one izgledaju kao klasične skinny pantalone od džinsa, ali malo iznad kolena počinju da se šire.

 


Srednje do vrlo taman teksas uvek je dobar izbor ako želite da sakrijete koji kilogram viška i vizuelno izdužite figuru, kao i vrlo duboki modeli pantalona, zahvaljujući kojima je moguće skrenuti sakriti stomak i kukove. Zbog toga su ovakve farmerke vrlo zgodne za svaki tip građe, a Dženifer ih je ponela uz još jednu caku: prednji deo trendi Valentino džempera je uvukla u pantalone tako postigla još bolji efekat.


Iako nema običaj da ponavlja odevne predmete i kombinacije, pevačici se ovaj džemper očito mnogo dopao, jer ga je već nosila pre nekoliko meseci! Kratak model ukrašen vezenim krupnim svetloroze cvetovima, koji je prava mala eksplozija boja, prošli put je kombinovala sa skinny farmerkama, a njegova cena iznosi čak 1.680 evra.

 

1 / 6 Foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia


Dok je prošli put uz ovaj komad Džej Lo nosila braon Coach torbicu, sada se opredelila za belu istog modela, a tu su i roze Dolce & Gabbana sandale od prevrnute kože i s platformom i Celine naočare za sunce sa roze staklima.
Jednostavno, a tako pažljivo birano!

makonda-tracker