iskrena je bila

"Oboje smo shvatili da smo srećni zajedno": Dženifer Lopez konačno progovorila o svojoj ljubavi sa Benom Aflekom

0

Ona je u jednoj emisliji otkrila da ju je bio strah zbog toga što će pažnja medija biti usmerena na njihov odnos, ali je istakla da su sada i zreliji i da trezvenije razmišljaju o svim situcijama u kojima se nađu. 

foto: JOCE/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: JOCE/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez i holivudski glumac Ben Aflek bili su u vezi još početkom dvehiljaditih, dakle od 2002. do 2004. godine. Tada su se oni verili i spremili svadbu, a onda su samo saopštili da su se rastali. 

 

Nakon toga su krenuli svojim životima, ušli u brakove, dobili decu, a sada su nakon 17 godina opet otpočeli romansu i uživaju u ljubavi.

 

 

Pevačica je u emisiji kod Elen Dedženeris odlučila da progovori i njihovom pomrenju.

 

Mislim da niko nije bio više iznenađen od nas dvoje. Nikada nisam ni pomislila da bi tako nešto moglo da se desi, predivno – rekla je ona i priznala da je ponovo zaljubljena u Bena.

 

Međutim, ono šta je otkrila jeste da je strahovala na početku veze jer je pretpostavljala da će sva pažnja medija da bude usmerena na njih. 

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Oboje smo shvatili da smo srećni zajedno i da ne želimo da dopustimo da nam nešto slično ponovo uništi vezu – dodala je Dženifer.

 

Danas smo stariji, pametniji, imamo više iskustva i u drugačijim smo fazama života nego što smo bili onda. Imamo decu i vrednosti su nam se promenile. Predivna mi je činjenica da se sve čini potpuno drugačije nego kada smo prvi put bili zajedno. Više se cenimo, zaista nam je lepo zajedno – zaključila je Lopezova u emisiji.

 

 

makonda-tracker