luksuz na svakom ćošku

Zajednički život počinju SPEKTAKULARNO: Ben Aflek i Džej Lo iskeširali 50 MILIONA DOLARA za zdanje na Bel Eru (FOTO)

0

Na red je došao najveći korak otkako su Dženifer Lopez i Ben Aflek obnovili romansu: kupovina i useljenje u zajednički dom!

foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Najpopularniji holivudski par Ben Aflek i Dženifer Lopez, koje su fanovi prozvali i Benifer, početkom maja 2021. godine napravili su opštu pometnju kada su javno obelodanili svoje pomirenje nakon dvadeset godina razdvojenosti.

 

Pomirenje slavnog para oduševilo je milione njihovih obožavalaca širom sveta, a svaki njihov korak od obnove romanse privlači veliku pažnju medija, paparaca i publike.

 

 

Ipak, sada je došao red na poseban korak — verovatno i najkrupniji otkako su započeli vezu!  

 

Kako strani mediji pišu, Ben Aflek i Dženifer Lopez kupili su spektakularno zdanje na Bel Eru, a za novu vilu iskeširali su neverovatnih 50 miliona dolara!

 

Par se odlučio za imanje od 1800 kvadrata, na kome se nalazi vila sa 10 spavaćih soba, 17 kupatila, ali i kućni bioskop, teretana, nekoliko kuhinja, bazen, deo za poslugu...

 

Sam prilaz kući je impresivan i drugačiji: sagrađen je u kružnom modelu i deluje baš kao u svim vilama iz holivudskih filmova, koje pripadaju bogatim američkim porodicama.

 

1 / 15 Foto: Profimedia / Shutterstock Editorial

 

Sam enterijer još uvek nije uslikan, ali navodi se da je klasičan i luksuzan, sa mnogo zlata, baršuna, ali i bež nijansi. Takođe, navodi se kako su u ovoj vili našli sve što su tražili za miran porodični život, a ovde planiraju i da spoje živote svojih porodica.

 

Podsetimo, Džej Lo ima blizance Maksa i Eme (o kojoj se sve više i češće priča), iz braka sa Markom Entonijem, a Ben ima troje dece iz braka sa Dženifer Garner.

 

 

makonda-tracker