wow, wow, wow!

Ide i uz štikle i uz baletanke: Džej Lo ima najlepšu PROLEĆNU HALJINU koju smo videli ove sezone

3

Efektnije i od cvetnog dezena, lepršavije i od tipične haljine za proleće

foto: Stoianov-max/Lopez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: Stoianov-max/Lopez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez, nakon napornog perioda, ponovo može da se posveti sebi!


Latino diva je donedavno boravila u Kanadi, a potom i na španskom ostrvu Gran Kanarija, gde je snimala svoj novi film "Majka", u režiji Niki Karo.


Pevačica i glumica igraće u njemu plaćenu ubicu koja se vraća u život svoje ćerke kako bi je zaštitila jer preti opasnost, a očekuje se da ostarenje u produkciji "Netfliksa" premijerno vidimo u toku ove godine. Pored Džej Lo igraju još meksički glumac Gael Garsija Bernal, američki reper i glumac Omari Hardvik i britanska zvezda Džozef Fajns.

 

Zbog snimanja, Dženifer je često boravila daleko od kuće i, samim tim, svog dragog Bena Afleka, koji se trudio da doputuje do latino zvezde i bude s njom u svakom slobodnom trenutku.


Džej Lo se, međutim, sada vratila u Los Anđeles, gde su Ben i ona nedavno pazarili vilu skuplju od 50 miliona dolara, u kojoj će sviti porodično gnezdo.


Ovih dana, ona je viđena kako uživa u šopingu sa ćerkom Eme i konačno odvaja vreme za svoje omiljene aktivnosti. Ipak, u skladu s novim životnim okolnostima, Dženifer nije razgledala skupocene tašne već — nameštaj. Ona je viđena u blizini jedne prodavnice u losanđeleskom Kalver Sitiju, gde je izgledala još spektakularnije nego inače!


Džej Lo je za prijatan prolećni dan odabrala prikladnu odevnu varijantu: maksi haljinu. Pevačica i glumica odlučila se za model koji na prvi pogled izgleda kao da je ukrašen cvetnim dezenom, a zapravo ga krase raznobojne ilustracije palmi i drugi tropski motivi.

 

1 / 7 Foto: Stoianov-max/Lopez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

U pitanju je haljina Juliette, brenda Zimmermann, model u stilu haljina-košulja od krepa, s tim što je reč o dugačkoj i haljinici na kopčanje. Donji deo je vrlo blago plisiran, efekat V-izrez tu je da vizuelno izduži figuru, a blago puf rukavi dodaju lepršavost već razigrane haljine.


Ovaj model izgledao bi jednako trendi s baletankama, ali Dženifer je odlučila da se upotpuni nude sandalama s platformom i štiklama, zahvaljujući čemu je vizuelno izdužila figuru.

 

Dženifer Lopez
foto: Stoianov-max/Lopez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnoštvo boja na haljini omogućilo joj je da malo slobodnije bira aksesoare, pa je Džej Lo ponela i žutu torbicu brenda Bottega Veneta. Uz zlatan lanac na tašni morao je da se nosi i zlatan nakit, pa je Dženifer sve "začinila" narukvicom od žutog zlata i zlatnim alkicama, a tu su i retrko naočare za sunce okruglog oblika.

 

 

makonda-tracker