presrećni

Ovo je novi NAJLEPŠI PAR NA SVETU! Čuveni glumac i glumica nakon meseci skrivanja PONOSNO pokazali da su zajedno

1

Mesecima se spekuliše da su u vezi i viđamo ih zajedno, ali sada su rešili da se uhvate za ruke i pokažu svoju ljubav i sreću

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Čening Tejtum (41) i glumica Zoe Kravic (32) srećno su zaljubljeni!


Nakon više meseci glasina i simpatičnih paparaco fotografija na kojima zajedno šetaju Njujorkom, kao i nakon što su uhvaćeni kako zajedno napuštaju Met galu, par se uhvatio za ruke i time potvrdio tračeve.


Glumac je nosio krem duks i crnu trenerku, dok je Zoe izgledala uobičajeno prelepo bez imalo šminke, u širokim farmerkama, kombat čizmama, bež rolci i crnom mantilu. Oni su ćaskali, grlili se, držali se za ruke, smejali, a potom otišli na ručak u kom su uživali skriveni od foto-reportera.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Tejtum i Zoe navodno su se zbližili tokom rada na filmu Pussy Island, koji je rediteljski debi Kravicove, a prvi put su dovedeni u vezu kao par u januaru, samo nekoliko dana nakon što se pročulo da se glumica razvodi od Karla Glasmana.

 

Prvi put su se tračevi o njihovoj vezi pojavili još u januaru, samo nekoliko dana nakon što je Zoe podnela zahtev za razvod od glumca Karla Glusmana nakon dve godine braka, ali je izbor blizak glumici tada za E! izjavio da je ona slobodna. Čening je, s druge strane, u oktobru raskinuo s britanskom pevačicom Džesi Džej, s kojom je bio u vezi od razvoda s glumicom Dženom Djuan

 

Više puta smo Čeninga i Zoe viđali zajedno u simpatičnim situacijama, a letos su mnogo pažnje privukle fotografije na kojima smo ih videli kako zajedno voze bicikl.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dailycelebrity3

 

makonda-tracker