glamur!

Zoi Kravic — žena koja može BOLJE OD SAVRŠENOG: Haljina rađena specijalno za glumicu MODNA VEST DANA

1

Pre nekoliko dana, na predstavljanju filma "Betmen", glumica Zoi Kravic, koja igra Ženu-mačku, pojavila se u senzualnom izdanju koje su inspirisali njen lik i naslovni junak, a sada je rešila da prošeta crvenim tepihom u još spektakularnijoj toaleti

foto: EPA-EFE/JASON SZENES
foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Nakon mnogo čekanja, konačno nam stiže "The Batman" ("Betmen")! Film u kom će glavnog junaka igrati Robert Patinson predstavlja nam i Zoi Kravic kao Ženu-mačku, a ona je već prvim pojavljivanjima tokom promotivne turneje pokazala da će njena uloga inspirisati njene autfite u narednom periodu.


Na specijalnoj projekciji i promociji održanoj u Londonu pre nekoliko dana, američka glumica pojavila se u predivnoj haljini koju potpisuje modna kuća Yve Saint Laurent, odnosno njen kreativni direktor i belgijski dizajner Entoni Vakarelo. Ona je u predelu grudi ukrašena izrezima koji na prvi pogled izgledaju kao mačije oči, što je omaž Zoinom liku u filmu, a na drugi na raširena krila slepog miša, u čast Betmenu.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

 

Međutim, i od savršenog može bolje ako ste Zoi Kravic!


I za svoje naredno svečano pojavljivanje povodom predstojeće premijere "Betmena" Zoi je razmišljala na sličan način, ali sada sva inspiracija stiže od Žene-mačke!


Glumica je u Njujorku prošetala crvenim tepihom u crnoj toaleti, i to komadu koji je modna kuća Oscar de la Renta izradila specijalno za Zoi.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

 

U pitanju je pripijen model čiji se prednji deo pertla, a na korpe za grudi su u obliku crnih mačaka. Reč je o još jednoj maksi-haljini koja otkriva njena savršeno izvajana ramena i ruke, a napravljena je od pliša, što je jedan od omiljenih trendova poznatih devojaka u poslednje vreme.


Zoi je uz ovaj neobičan komad ponela crne Jimmy Choo salonke od prevrnute kože, a kosu je podigla u visoku punđicu, dok je šiška zalizala na čelu. Kao i na svom prošlom izlasku na crveni tepih, nova Žena-mačka izvukla je ajlajner — mačkasto!

 


 

makonda-tracker