dostojno njene role

Odiše senzualnošću, hipnotiše krojem, BUKTI OD SEKSEPILA: Haljina Zoi Kravic zbog koje ćete biti opsednuti ŽENOM-MAČKOM

0

Baš kad pomislimo da Zoi Kravic ne može da bude zavodljivija, ona pokaže je dorasla ovom izazovu! Zvezda nekih od najuspešnijih filmova i serija proteklih godina sada je ponela kombinaciju koja je ujedno inspirisana i Betmenom i Ženom-mačkom i pokazala da Zendeja nije jedina koja može stilom da da omaž svojim filmovima.

foto: EPA-EFE/NEIL HALL
foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Glumica Zoi Kravic (33) započela je promotivnu turmeju kojom predstavlja svoj novi film — The Batman. Iako se uvek kada treba da se pojavi novi superherojski film priča o glumcu koji ulazi u kostim obožavanog junaka, kog će sada igrati Britanac Robert Patinson, ovog puta ništa manje pažnje ne izaziva Žena-mačka, odnosno Zoi Kravic.


Glumica poznata kao jedna od fatalnih žena Holivuda odmah na početku promotivne turneje pokazala je da je pred nama mnogo neobičnih i atraktivnih kreacija, koje će nositi s lakoćom, samopouzdanjem i seksepilom po kom je prepoznatljiva!

 

Na specijalnoj projekciji koja je održana u Londonu Zoi Kravic pojavila se u toaleti koju potpisuje modna kuća Yve Saint Laurent, odnosno njen kreativni direktor i belgijski dizajner Entoni Vakarelo.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

 

On je još jednom pokazao da saradnja njegovog brenda sa čuvenom glumicom garantuje uzbudljive i vrlo provokativne modele jer Zoi je muza kakva se retko sreće. U pitanju je, inače, komad koji je već predstavljen, i to u okviru kolekcije Resort 2022, ali u mini-verziji, dok je Kravicova ponela dužu varijantu, savršenu za crveni tepih.


U pitanju je duga crna haljina, na prvi pogled jednostavnog dizajna, koja je ipak veoma neobična — trend ultrapopularnih izreza na neočekivanim mestima ovde je iznesen savršeno. Naime, dok ostatak haljine pada uz telo i prati njegove llinije, gornji deo je pripijen uz figuru i naglašen uz pomoć izreza na grudima koji na prvi pogled izgleda kao mačije oči, što je omaž Zoinom liku u filmu, a na drugi na raširena krila slepog miša, u čast naslovnom junaku.
Glumica se odlučila za frizuru koja je mnoge podsetila na Odri Hepbern: strogu punđu, vrlo kratke šiške zalizane na stranu, a poseban detalj je luk ajlajnera izvučen tako da ima mačkasti oblik.

 

Zoi Kravic
foto: EPA-EFE/NEIL HALL

The Batman je, inače, jedan od najiščekivanijih filmova proteklih godina. Najpre je mnogo bure podiglo to što je Betmena igrati glumac poznat po franšizi tinejdžerskih ljubavnih filmova o vampirima, a potom je zbog pandemije korone njegova premijera odlagana čak godinu dana. On će konačno ugledati svetlo dana 4. marta, kada će biti održana svetska premijera, pa ćemo konačno imati priliku da vidimo kako se, neosporno supertalentovani glumac, Patinson snašao u čuvenom crnom kostimu. Zanimljivo, u Zoi niko ne sumnja...

 

 

makonda-tracker