lepe vesti

Da je sama birala, ne bi je isprosio lepše! Uz zalazak sunca na obali mora, Kortni Kardašijan izgovorila — DA

0

Najstarija sestra Kardašijan prvi put je zaprošena u romantičnoj atmosferi, a iako je mesecima u srećnoj vezi nije očekivala takav gest

foto: Instagram
foto: Instagram

Roker Travis Barker odlučio je da na romantičan način zaprosi svoju partnerku, starletu Kortni Kardašijan na plaži jednog hotela u Montesitu u Kaliforniji. 

 

Ako je suditi po fotografijama, sve je bilo veoma romantično jer je uz talase, mnogo ruža i sveće bubnjar postavio svojoj devojci pitanje da li bi se udala za njega, a Kortni je, naravno, pristala. Inače, to je prvi put da je starleta zaprošena pošto se za Skota Diksona, s kojim ima troje dece, nije venčala.

 

Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

Jedan od izvora sa lica mesta je pratio ovu ceremoniju pa je za "E!" ispričao da se sve desilo dok su zraci sunca zalazili, a ovom događaju su prisustvovali i Kloi Kardašijan i njen dečko Tristan Tompson.

 

 

Kortni je izgledala veoma iznenađeno što ih vidi tamo. Travis je ispratio Kortni do plaže, gde su bili crveni i beli cvetni aranžmani u obliku srca. Bilo je baš romantično. Video da sam da se Kortni smeje od uva do uva i da je nije mogla da veruje šta se dešava, koliko je bila iznenađena. Porodica je veselo pozdravila i svi su se vratili u hotel — rekao je za medije neimenovani izvor.

 

Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

Na veridbi je bila i Kortnina majka Kris Džener sa dečkom, koja se iznenada pojavila u predvorju hotela, jer Kortni nije znala da se sprema zako važan trenutak i da će njena porodica biti uz nju.

 

— Zaplakala je i stalno je ponavljala da ga voli - kaže izvor.

 

Inače, bubnjareva ćerka iz prvog braka Alabama je podelila fotografiju na kojoj se vidi veliki dijamantski prsten.

 

Mnogo sam srećna zbog vas, mnogo vas volim - stoji na Alabaminom storiju.

 

Kortni Kardašijan
foto: Instagram Printscreen

 

Povodom ove prilike oglasila se i najpoznatija među sestrama Kim Kardašijan:

Početkom godine prvi put se pojavila vest o njihovoj vezi, kada je bubnjar objavio njihovu zajedničku fotografiju. 

 

 

makonda-tracker