šale ne prestaju

Imao je DECENIJU ŠANSI — i prokockao ih! Bivši dečko Kortni Kardašijan na meti podsmeha tviteraša nakon njene veridbe

0

Najstarija od sestara Kardašijan, za koju se oduvek veruje da je protivnica braka, posle samo devet meseci zabavljanja rekla je "da" poznatom muzičaru, a svi se pitaju kako se zbog toga oseća njen bivši partner i otac njene dece

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kortni Kardašijan i bubnjar benda Blink 182 Travis Barker u vezi su od januara ove godine, a par ne krije da je opijen ljubavlju i da veruje da su jedno u drugom pronašli srodne duše. Zato i nije toliko iznenađenje što je muzičar zaprosio Kortni, i to na veoma romantičan način — odveo ju je na plažu punu crvenih i belih ruža tokom zalaska sunca i pitao je da se uda za njega.


Travis je odveo Kortni do plaže, gde su bili crveni i beli cvetni aranžmani u obliku srca. Bilo je baš romantično. Videlo se da se Kortni smeje od uha do uha i da je nije mogla da veruje šta se dešava koliko je bila iznenađena — rekao je izvor koji je prisustvovao ovom činu.

 

Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

Ipak, mnogi su iznenađeni što je Kortni rekla "da" jer je godinama odbijala da se uda za Skota Disika, s kojim je zvanično bila u vezi od 2005. do 2015. godine i s kojima ima troje dece: Penelope, Mejsona i Rejna. Na društvenim mrežama, otkako je objavljeno da su se Travis i Kortni verili, ne prestaju da se nižu šale na Disikov račun,a uglavnom se odnose na to što on najverovatnije ljubomoran i na to što se obično viđa s vrlo, vrlo mladim devojkama.

 

Skot Disik na putu da se vidi s još jednom tinejdžerkom nakon što je saznao da se Kortni verila — našalila se jedna obožavateljka Kardašijanovih.

Skot Disik traži devetnaestogodišnjakinju koju će odvesti na Kortnino i Travisovo venčanje — napisala je druga.

Skot Disik upravo sad — našalio se jedan tviteraš.

Skot Disik dok upravo sluša Easy on Me od Adel — napisala je jedna Sesilija.

Skot Disik kada sazna da su se Kortni Kardašijan i Travis Barker verili posle manje od godinu dana veze — piše izvesni Rič.

Takođe, mnogi su se osvrnuli na to što je Kortni godinama odbijala da se uda za Disika.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Skot Disik je tretirao Kortni kao smeće celu deceniju. To je dokumentovano, svi smo videli.  A ljudi i dalje žele da oni budu zajedno? Zašto, zato što je ponekad duhovit? Tako sam srećan što taj manipulator na kraju nije dobio šta je želeo — piše neko.

 

 

makonda-tracker