procurela prepiska

Jedan bivši pokušao da je ogovara s drugim ― i LOŠE SE PROVEO: Strastvena veza Kortni Kardašijan nije svima po ukusu

0

Nekadašnji partner rijaliti zvezde, koji s Kortni Kardašijan ima troje dece, zapanjen je zbog paparaco fotografija na kojima ona razmenjuje nežnosti s novim dečkom

foto: Instagram
foto: Instagram

Skot Disik, bivši emotivni partner Kortni Kardašijan, očito nije oduševljen najnovijim fotografijama njegove bivše drage koje su se pojavile u medijima.

 

Jedan od momaka koji se proslavio učešćem u rijalitiju "U korak s Kardašijanovima" i s kojim Kortni ima troje dece: Penelopi (8), Mejsona (11) i Rejna (6), naišao je na paparaco fotografije na kojima ona razmenjuje nežnosti s rokerom Travisom Bejkerom. I ne dopada mu se ono što vidi!

 


On je drugom Kortninom bivšem dečku Junesu Benđimi na Instagramu poslao poruku:


Je l' ova riba, okej? Brate, šta je ovo? Usred Italije.


Tome je dodao jednu od pomenutih fotografija, na kojoj je očigledna strast najstarije Kardašijanke i bubnjara benda Blink 182.

 

Kortni Kardašijan, Junes Bendžim
foto: Profimedia

Iako je deset godina mlađi od Skota Disika, atraktivni model je pokazao više zrelosti i objavio javno "skrinšot" ove poruke.


Ne zanima me sve dok je srećna. I nisam ti brat ― poručio je Benđima rijaliti zvezdi. ― Zadrži i privatno istu energiju koju si imao prema meni javno.

 

Junes Benžima, Junes Bendžim
foto: Instagram

Maneken je ovim podsetio na Skotovu izjavu u rijalitiju "U korak s Kardašijanovima" da je želeo da ubije poslednjeg dečka s kojim je Kortni bila u vezi, misleći upravo na Junesa.

 

Skot Disik
foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker