O ČEMU JE REČ?

Jedan detalj uzburkao je Instagram: I Kortni Kardašijan čeka bebu?

0

Fotografija koju je objavio Kortnin verenik Trevis Barker mnoge je navela da pomisle da je rijaliti zvezda trudna ili da se, čak, već porodila!

foto: ANGELA WEISS, AFP, Profimedia
foto: ANGELA WEISS, AFP, Profimedia

Dobro je poznato da su Kortni Kardašijan i Trevis Barker nerazdvojni otkako su i zvanično postali par. Muzičar je zaprosio rijaliti zvezdu na najromantičniji način, na plaži, a ona mu je rekla "da". Jedan od izvora sa lica mesta je pratio ovu ceremoniju pa je za "E!" ispričao da se sve desilo dok su zraci sunca zalazili, a ovom događaju su prisustvovali i Kloi Kardašijan i Tristan Tompson.

 

 

S obzirom na to da su njih dvoje pre veze bili prijatelji, a da su sada u jednoj od najstrastvenijih romansi koje su svetski mediji videli, nikoga ne bi čudilo da ispliva informacija da je lepa sestra Kardašijan u drugom stanju ili, čak, da se već porodila!

 

1 / 6 Foto: Instagram Printscreen

 

Trevis Barker je ove priče sam započeo nedavno, i to kada je objavio fotografiju na kojoj se u uglu vidi flašica sa mlekom! Mnogi zbog toga misle da je ovim detaljem hteo da oda da Kortni i on čekaju bebu, dok su neki ubeđeni da je rijaliti zvezda rodila dete u tajnosti, što bi bilo još luđe!

 

Trevise, ne možeš da objaviš flašicu i samo ostaviš tako — pisali su mu fanovi.

 

 

 

46-godišnji bubnjar benda Blink 182 i 42-godišnja Kortni nisu zvanično obelodanili da čekaju bebu, ali nikoga to ne bi čudilo. Ipak, mnogi sumnjaju da flašica pripada Kajli Džener. Kajli je trudna sa svojim drugim detetom, a već ima trogodišnju devojčicu Stormi.

 

Kortni i Trevis nisu viđeni zajedno u poslednje vreme, što je jako čudno za njih. Inače, Kortni je ovog marta najavila da bi u decembru mogla da rodi bebu... Slučajnost ili ne, ostaje da se vidi.

 

Nisu svi sigurni da je ovo pouzdan znak da stiže još jedna prinova u dom Kardašijanovih, ali to nije ni isključeno...

 

 

makonda-tracker