neodoljiva

"Odbrojavanje i zagrevanje je počelo!" Petar Grašo podelio simpatičan snimak trudne Hane Huljić

0

Poznati par ne oglašava se često nakon romantičnog venčanja, ali svaki put razneže

foto: Instagram/moviawines
foto: Instagram/moviawines

Pop pevač Petar Grašo (45) proteklih meseci je u centru pažnje regionalne javnosti zbog ljubavi s Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića. Ubrzo se pročulo i da je 14 godina mlađa Hana u drugom stanju, a potom i da par planira venčanje, što se i dogodilo nedavno u Splitu.


Par je izgovorio sudbonosno "da" u Crkvi Svetog Dominika, na intimnoj ceremoniji koja je okupila nekoliko desetina najbližih, a društvene mreže preplavile su fotografije s romantične proslave njihove ljubavi.

 

Ubrzo su mediji preneli mnogo detalja o ovoj svadbi, o kojoj se u hrvatskim medijima piše kao o "svadbi godine", između ostalog i to da je mladenačka torta bila po ukusu pevačeve bivše devojke Danijele Martinović, u kakvu se haljinu mlada presvukla kasnije, uz koju pesmu su Petar i Hana prvi put zaplesali kao supružnici, zašto je Grašo pustio suze...


Par se trudio da izbegne medijsku pompu, pa nije previše pričao o svojoj ljubavi i svadbi, a ni kasnije nisu delili na društvenim mrežama trenutke sa slavlja.

 

1 / 7 Foto: Instagram


Nastavili su da se pridržavaju te odluke, pa je Petar pokazao svoju lepu suprugu na snimku nevezanom za venčanje. Naime, pevač će u zagrebačkoj Areni održati dva koncerta, za koje trenutno traju pripreme, a sada je pokazao da je na probama i lepa Hana.

 


Odbrojavanje i zagrevanje je počelo! Ko sve dolazi u Arenu Zagreb? — napisao je pevač.

 

1 / 2 Foto: Instagram


Hana, inače i sama pevačica i muzičarka, nosila je ovom prilikom sivu majicu dugih rukava, koja je šireg kroja, pa nije istakla njen stomačić, a mnogi se pitaju znači li njeno prisustvo na probama da će se ona pridružiti Petru na sceni...


Ona je, inače, i raije pevala prateće vokale Petru Grašu, a 2016. godine su snimili pesmu "Srce za vodiča", pa smo imali priliku da ih vidimo kako nastupaju zajedno. U svakom slučaju, ona će sigurno biti na koncertu jer Grašo 19. marta proslavlja 46. rođendan!

 

 

makonda-tracker