novi detalji

Ovde nije kraj — veliko slavlje spremaju posle leta: Tonči Huljić progovorio o venčanju ćerke Hane i Petra Graša

0

Muzičar je ispričao kako su najpre svečani dan obeležili u krugu najužih prijatelja i porodice, ali da će nakon letnjih meseci upriličiti pravu proslavu. 

foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Venčanje koje je napravilo pravu pometnju u regionu, pa su svi pričali o ćerki Tončija Huljića Hani i o pevaču Petru Grašu, odnosno danu kada su oni jedno drugom izgovorili sudbonosno da. Sada se za medije oglasio i Hanin tata: 

 

Nije bilo muzike koja smeta, svi smo bili DJ- evi, puštali smo muziku koja se nama sviđa. Bio je to najuži krug prijatelja i porodice — ispričao je Tonči za RTL.hr i dodao da planiraju da naprave veće veselje, ako uslovi budu dozvolili. 

 

— Veliko slavlje sprema se iza leta. Planiramo, ali čovek planira, a Bog se smeje. Pogledajte čime smo okruženi. Svet više neće biti isti ni život kakav poznajemo više nije isti, što zbog pandemije, što zbog ratova — dodao je muzičar, prenosi RTL.hr.

 

1 / 3 Foto: Instagram

 

Podsetimo da su, pevač Petar Grašo i njegova izabranica Hana Huljić koja je 14 godina mlađa od njega, sudbonosno da izgovorili u crkvi Svetog Dominika koja se nalazi u Splitu i to 19. februara uz prisustvo najužih prijatelja i porodice. 

 

Takođe, pevač je na ovom svečanom događaju imao 2 kuma. Poznato je da je jedan od njih bivši košarkaš Dino Rađa, dok je drugi slovenski kuvar Tomaž Kavčić, piše "Gloria.hr"

 

Grašo i Kavčič poznaju se više od 10 godina, a kuvar mu je svojevremeno bio mentor kada je pevač želeo da otvori svoj restoran sa roditeljima gde će se venčanje i održati. U vezi sa tim, oni su izgradili svoje prijateljstvo, pa je muzičar bio kum na Kavčićevom venčanju.

 

makonda-tracker