više nema tišine

Pokušao da ispadne ŽRTVA, a onda je ona PROGOVORILA: Odgovor kojim je Kim Kardašijan ućutkala Kanjea Vesta

0

Čuveni reper nije poznat kao čovek koji se preterano kontroliše kad ima nešto da kaže, ali sada je verovatno zažalio

foto: epa-efe / jason szenes, EPA
foto: epa-efe / jason szenes, EPA

Pre godinu dana, rijaliti zvezda Kim Kardašijan i reper Kanje Vest saopštili su da se razvode, a iako je mesecima delovalo da sve protiče u prijateljskom raspoloženju — kraj će ipak biti ružan.


Čim je Kim stupila u vezu s glumcem Pitom Dejvidsonom, uprkos tome što je imao više devojaka nakon raskida, Kanje je gotovo svakodnevno počeo da priređuje razne ispade.

 

On je počeo s javnim molitvama Bogu da se Kim i on pomire, potom je kupio kuću prekoputa nje, žalio se da nije pozvan na rođendansku žurku njihove ćerke Šikago iako je dogovor bio da joj prave odvojene proslave, pa ipak "upao" na slavlje, vređao Kiminog dečka, pretio mu, širio po Holivudu tračeve o njemu, žalio se da ponašanje svoje uskoro bivše supruge i na to kakva je ona majka...

 

1 / 10 Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia


Najveći problem Kanjeu navodno predstavlja to što njihova najstarija ćerka Nort koristi društvenu mrežu Tik Tok, za šta je Kim istakla je isključivo uz njen nadzor. Sada je reper ponovo pomenuo Nort, i to na način koji je direktna poruka Kim Kardašijan.

 

Kanje Vest
foto: Profimedia

On je, naime, objavio na Instagramu fotografiju znački s likom Kim i njega na dečijem rancu i napisao:


Ovako je izgledao ranac moje ćerke kad mi je dozvoljeno da je vidim prošle nedelje. Zato se toliko borim za svoju porodicu, ja sam čovek koji će zaštititi svoju porodicu po svaku cenu, kao sveštenik svog doma. Ne brini, Norti, Bog je još uvek živ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ye (@kanyewest)


Iako se sve vreme trudi da ne iznosi javno prljav veš, Kim nije izdržala, pa je odmah prokomentarisala:


Molim te, prestani s ovim narativom, bio si ovde jutros i odveo decu u školu.


Kim se ubrzo pokajala i obrisala svoj komentar, ali on se već proširio društvenim mrežama, a mnogi kažu da Kanje nije skoro dobio bolji odgovor.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

On, međutim, nastavlja s tim, kako je Kim rekla, narativom i potom je izmenio opis pomenute fotografije.

 

Ovo je post bog kog sam kritikovan. Recite mi kako da bude najbolji tata kada mama pokušava da me p****e nakon što mi nije dozvolila da vidim decu. I sviđa mi se to što nemam poznate prijatelje koji bi govorili u moju korist već samo gledaju, kul — poručio je Kanje.

 


 

makonda-tracker